Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oryantal Maceralar Seferberliği (a.k.a paticon 2003 devam)

Magic

Öne çıkan mesajlar

Bu karakterim uçan tekme atamıyor ama...

Çok daha karizmatik harketler yapabiliyor.
Milletin ip kullanarak indiği odaya havada takla atarak girip inerkende undead in kafasına Ninnja-tu yu indirdim.

Tabi onursuz biri olduğum gerçeği var ama en azından tainted değilim :)[hline]icq:108382340
Sosyal ağlarda paylaş

146dan bağlandım o yüzden yazıp kaçıcam

kalabalık olmanın zararları arkadaşlar. 1000 xp yi zor denkleştirdiniz. (hatta denkleştiremediniz ben denkleştirdim :-p)

herkes 1000 xp yazsın...

bi de jaan o saveleri nası tutturdun way anasını diyorum hayretler içersinde. açıkcası ordan senin taintet çıkmanı bekliyodum ben :-p
[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 30 July 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl ulam, o kadar zıpçıktıdan 1000 xp'cik mi çıktı ?

Yazık hocam bize :p

Feat öneriyn lam bana, iki arada bi derede kaldım (weapon focus katana mı ney yani ? nedir ?)

Jaan'ım ninja-to o kılıcın adı, ninja-tüüüü diil :p
Dishonor seni :p[hline]There, look, the willow clings over the river,
like a person who bows down, crying for the lover.
Sosyal ağlarda paylaş

Dodge da alabilin.
Bi yandan cleave'i de bakalım grudge power attacksız verir mi. Verise onu da alabilin. Şık olur yani kılıcı çıkar kes, hop, ardından devam saldırısı (ieajutsu focus muydu hokus muydu ne o işte) eleman keberince öbürüne de bi tane tak yerine kılıç. Şekil mi? Bennce pek de şekil.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Crane : Emphasize speed and agility. Feats : Dodge(Mobility, Spring Attack), Expertise (Improved Disarm, Improved Trip, Whirlwind Attack), Improved Initiative, Quick Draw (şu anda var zaten), Skill Focus (Iajitsu Focus), Toughness, Weapon Focus (katana)

Şimdi weapon focus için sanırım proficient olmam gerekiyor katana ile (en azından açıklamada bu söyleniyor)
expertise alıp improved disarm'a da gitmek istiyorum. Dodge'da lazım.

Nasıl yapsam bilmiyorum ki :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında expertise alman lazım ille de istiyom improved disarm diyosan ama naapçan disarmı sen ya. Sen cripple edersin. Called Shot tadında. Yakışır.

Ha niye expertise alman lazım istiyosan. İlerki levellarda işine yarayan featleri almayı daa çok isticen çünkü. İşin zorlaştıkça öle rahat feat alamıyon çünkü.

Benim tavsiyem Dodge valla.
Bi de Power Attacksız Cleave.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dodge'u bende düşünüyorum ama zaten 19 AC var abi, 20 AC ile vuruşu zor bir insan olacağıma, Expertise ile gerektiğinde vurulması zor bir insan olabilirim. (21 AC ile hemide :p)

Gerçi dodge'da süper bişi, en iyisi şimdi dodge aliim, 3. level'da expertise

Sonrasında da improved disarm'a giderim belki[hline]There, look, the willow clings over the river,
like a person who bows down, crying for the lover.
Sosyal ağlarda paylaş

Magic'im paladin ruhlu leyleğim dodgela başla, ordan mobility spring attack yoluna gitki iajitsuna koşarak apayrı bi estetik kat, leylek gibi uç eşşek.. arı gibi sok.. katanayı..

Grugde ın dediği gibi whirlwind de iyidir. Ondan sonra gidersin tripe, disarma.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

olm iaijutsu koşarak yapılmaz ki ?

dodge ve mobility alınabilitesi olabilecek şeyler, öncelikle dodge, sonrasında expertise, sonrasında mobility diye gidicez işte. katana'yı da alevlendirirz akabinde :p

Güzel güzel, eğlenceli ve hoş bi campaign olacak gibime geliyor benim

[Bu mesaj Magic tarafından 31 July 2003 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkeze tekrar merhaba, hayatimin en b.ktan tatilini yaptim ve simdide döneli 3 saat oluyo...(daha sonra genis bi yazi çerçevesinde yazicam, gülmekten kiralacaksiniz..)
Yazilari okudum ve ilk oyunun iyi geçtigini anladim, güzel güzel sanirim ölen bi arkadas olmadi.. Bir sonraki oyun ne zaman olucak? Ayricada herkez suan level 2 mi? ( :-( ben kaldim level 1 pofff ) Tatil sirasirasinda biraz fareadam olmaya çalistim, kendimi kaptirdim fazlaca sanirim çünkü peynir yemezdim simdi ise hayvan gibi yiyorum..(Su an bile elimde kasar var bi parça)
Yazilarda sanki ni UNDEAD kelimesi gördüm.. Acaba neler yaptiniz, anlatabilecek varsa çok münasip olur valla...[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!!
SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...