Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 helal olsun sana be magic bende hiç bir şey getirmiyordum zaten :)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Ben tekrar çekmeye çalıştığını falan sandım, kusura bakma :) Neyse yarına görüşürüz o zaman ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Jaan dopsun. Ayrıca tamam kakita makita. :P 1'de ordayım. Uygun mudur?[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 mutabıkız ozaman. bi de kardaş mısınız yoksam kardaş gibin misiniz?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 hem kardeşiz hem de kardeş gibiyiz. O derece yani. Di mi haohmarucum. Ha bi tanem. Yakışıklı kardeşim benim. :)[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 eet kardeş gibiydiniz oyunda da zaten abi de snin geyik manyakdı ama yani "şeker şey"... :P[hline]"Never turn your back on friends" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Kıskanma pis tainted şey. Iyyy..[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bu karakterim uçan tekme atamıyor ama... Çok daha karizmatik harketler yapabiliyor. Milletin ip kullanarak indiği odaya havada takla atarak girip inerkende undead in kafasına Ninnja-tu yu indirdim. Tabi onursuz biri olduğum gerçeği var ama en azından tainted değilim :)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Jaan.. ee.. zıplamaya kalkışıp yere yapışman hususunu es geçmişin sanki. KİMİ KANDIRIYON LEN! Şerrefsizzz! :D[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 146dan bağlandım o yüzden yazıp kaçıcam kalabalık olmanın zararları arkadaşlar. 1000 xp yi zor denkleştirdiniz. (hatta denkleştiremediniz ben denkleştirdim :-p) herkes 1000 xp yazsın... bi de jaan o saveleri nası tutturdun way anasını diyorum hayretler içersinde. açıkcası ordan senin taintet çıkmanı bekliyodum ben :-p [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 30 July 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Nasıl ulam, o kadar zıpçıktıdan 1000 xp'cik mi çıktı ? Yazık hocam bize :p Feat öneriyn lam bana, iki arada bi derede kaldım (weapon focus katana mı ney yani ? nedir ?) Jaan'ım ninja-to o kılıcın adı, ninja-tüüüü diil :p Dishonor seni :p[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Dodge da alabilin. Bi yandan cleave'i de bakalım grudge power attacksız verir mi. Verise onu da alabilin. Şık olur yani kılıcı çıkar kes, hop, ardından devam saldırısı (ieajutsu focus muydu hokus muydu ne o işte) eleman keberince öbürüne de bi tane tak yerine kılıç. Şekil mi? Bennce pek de şekil.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bu lafları bir yere yazıyorum... İlerde hepsini size teker teker tersten okutturacam. (horace acıya karşı daha dayanıklı ama ona da bir yol bulurum :) )[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 acıya karşı dayanıklı derken.. nası yani benim cons... Bİ DAKKA! Tersten okutmak derken.. Neden bahsediyosun bakiim sen? >:/[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 eeee... Anlayan anladı Horaşe San. Yani bu kadar ip ucu yeter :-P[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Crane : Emphasize speed and agility. Feats : Dodge(Mobility, Spring Attack), Expertise (Improved Disarm, Improved Trip, Whirlwind Attack), Improved Initiative, Quick Draw (şu anda var zaten), Skill Focus (Iajitsu Focus), Toughness, Weapon Focus (katana) Şimdi weapon focus için sanırım proficient olmam gerekiyor katana ile (en azından açıklamada bu söyleniyor) expertise alıp improved disarm'a da gitmek istiyorum. Dodge'da lazım. Nasıl yapsam bilmiyorum ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Aslında expertise alman lazım ille de istiyom improved disarm diyosan ama naapçan disarmı sen ya. Sen cripple edersin. Called Shot tadında. Yakışır. Ha niye expertise alman lazım istiyosan. İlerki levellarda işine yarayan featleri almayı daa çok isticen çünkü. İşin zorlaştıkça öle rahat feat alamıyon çünkü. Benim tavsiyem Dodge valla. Bi de Power Attacksız Cleave.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Dodge'u bende düşünüyorum ama zaten 19 AC var abi, 20 AC ile vuruşu zor bir insan olacağıma, Expertise ile gerektiğinde vurulması zor bir insan olabilirim. (21 AC ile hemide :p) Gerçi dodge'da süper bişi, en iyisi şimdi dodge aliim, 3. level'da expertise Sonrasında da improved disarm'a giderim belki[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Ooh. Sende feat bol nası olsa. Dodge al dodge. İyidir iyii. Karrdeşime bak bee. Peheheheyyy be.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 spring attack faydalı bi olaydır. sonradan whirlwinde açılır kensei bilenem olursun utanmadan hatta... power attacktı cleave di bozar leyleği.[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Bak ama ne diyorum, melek kalpli DM miz, Power Attack olmadan verirse diyorum cleave'i... Yani böle bi Iaijutsu olayıymışçasına böle, yani, o manada.. O şekil..[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 kim melek kalpli? ben mi? hadi canım...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2003 Magic'im paladin ruhlu leyleğim dodgela başla, ordan mobility spring attack yoluna gitki iajitsuna koşarak apayrı bi estetik kat, leylek gibi uç eşşek.. arı gibi sok.. katanayı.. Grugde ın dediği gibi whirlwind de iyidir. Ondan sonra gidersin tripe, disarma.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 olm iaijutsu koşarak yapılmaz ki ? dodge ve mobility alınabilitesi olabilecek şeyler, öncelikle dodge, sonrasında expertise, sonrasında mobility diye gidicez işte. katana'yı da alevlendirirz akabinde :p Güzel güzel, eğlenceli ve hoş bi campaign olacak gibime geliyor benim [Bu mesaj Magic tarafından 31 July 2003 11:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Herkeze tekrar merhaba, hayatimin en b.ktan tatilini yaptim ve simdide döneli 3 saat oluyo...(daha sonra genis bi yazi çerçevesinde yazicam, gülmekten kiralacaksiniz..) Yazilari okudum ve ilk oyunun iyi geçtigini anladim, güzel güzel sanirim ölen bi arkadas olmadi.. Bir sonraki oyun ne zaman olucak? Ayricada herkez suan level 2 mi? ( :-( ben kaldim level 1 pofff ) Tatil sirasirasinda biraz fareadam olmaya çalistim, kendimi kaptirdim fazlaca sanirim çünkü peynir yemezdim simdi ise hayvan gibi yiyorum..(Su an bile elimde kasar var bi parça) Yazilarda sanki ni UNDEAD kelimesi gördüm.. Acaba neler yaptiniz, anlatabilecek varsa çok münasip olur valla...[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar