Magic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: horaşa san, geçen topicte en son şöyle buyurmuş ; Tessai... I forbid it... ;) Yönetmen : Grudge-san Oyuncular ; Magic-san : Suzume Haomaru Horaşa-san : As Himself (suzume ailesinden :P) Amroth-san : As himself Axedice-san : As himself (isim söleyin yazalım-san) ZydarHellfire-san : Fare-san Jaan-san : Neidiğübelirsiz-san Burdan devam[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Ben "Tout Seiki Khoyamah San" olabilir miyim? :lol: Ninjamsı bir şey olacaktım ya da büyüyünce ninja olacam :-P Grudge umarım bana düzgün bir şey ayarlar ona göre bakground bile hazırlarım...[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 "Hama koumma goteko" da olabilirsin jaan. seviyesizlik diz boyu. :D[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 "Kafahınızı Göhüzünüzü Açacaaamama Behn San" olmiim şimdi, komple reset attırmayın güzelim başlığa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 beyler ciddi bir şekilde soruyorum benim karakterim ne?[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Ha-san, Ancinsan. Bunlar olmuyorsa Yogo Setsuna. Bu arada Grudge yogo olmaya karar verdim[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hala cevap beklemekteyim. (oryantal hakkında çok bilgim yok kendim yaratamam karakteri)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Jaan, gelirsen rogue olacaksın tahminimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 gelicem de hani ninja olacaktım. :([hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 grudge-sama olcak :-p axe oke yogo ol. ama maho kullancam diye şartlandırma kendini. yogo ailesinden çıkanlar bu olaya yatkın olmakla beraber esasen maho olayına karşılar baya... jaan ninja olmadan önce rogue olmak lazım biraz. etrafta uçan tekme at(ama)mak istiyosan monk olcan. ninjaların silahsız dövüşmeye çalışmak gibi fantezileri olmuyo pek (genelde)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ben gelip orda önüne geleni kesecen san olucam...[hline]"Never turn your back on friends" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 İlkölecekolanbellioldu-san ol sen, çok daha uygun Combat sisteminde farklılık var mı burda grudge, ne bileyim teknikler falan diye bir kaç bölüm gördüm gibi geldi bana... Nedir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 "Oturucak herşey sakin ol. Çok süper oyncanız." diye telkin veriyom kendime ben.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 peki ben ninjaların yaptıkları "trick" leri yapabilecekmiyim. (Garip bir toz fırltma, duman, Acaip hızlı tırmanma,Sesizce koşma, vb. bilimum şey işte)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hayır onları yaparsan ya çok saçma olur ya da çok güçlü olursun. Onun için yapamıcaksın. ehehe.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 ooo ne iş ? O zaman ben alyım elime uzak doğu içkilerinden birini Drunken Master diye ortalıkta dolaşayım.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 jaan kardeş ahan da ninja magic beğenmedi core class diil diye bakalım sen ne diceksin. combat sisteminde fazla bişi yok. sadece AC durumları var. bi de seçmiş olduğun featler belli bi teknik üzerinde yoğunlaşmanı sağlıyo. yani misal sen sparrowsan büyük ihtimalle combat expertise üzerine gitcen. (clan öğretisi böyle olduğundan). whirlwind vesaire. sparrow prestige classı da -henüz- olmadığı için misal kensei olmak isteyebilirsin ilerde. ona göre seçicen featlerini falan en baştan. ya da şöyle diim. seni büyütürlerken yeteneklerine göre bi eğitim veriyolar. gelecekteki kariyerin taa minicik bi çocukken çiziliyo. sen de belli bi gruptaki featleri alıp belli bi dövüş stili üstüne yoğunlaşıyosun. bi de elindeki kitaplarda monklarda olduğu gibi belli bi feat grubunu alınca doğan sinerjiden gelen bonuslarla ilgili bişiler varsa faydalı olacaktır karar vermende. ha bu arada çarşambaya nutmayın şu kitapları da bi bakalım bakalım... grudge a.k.a. "oyunesnasındadacıvımayındoorarım-sama"[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 29 July 2003 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 çarşamba yarım saat önce gelirim tartışırız featleri. (büyük olasılıkla combat a yöenlik bir ninja olacam) Kitaplar konusunda ise bilgisayara zorunlu olarak format attım. Tekrar indirmem gerekiyor.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 küçük serçelerim, sparrow olmak için belli bi nedeniniz var mı? direk crane olmayı düşünseniz nası olur? zaten serçeler de leyleklerden türemişler...:-p hem arkanızda büyük bi clan olmazsa scorpionlar ezmeye çalışır sizi... [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 29 July 2003 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Peki Grudge kardeş.. Ya da Grudge San, Yarın mı oyuna başlıyoruz (yarın çarşamba) yarın ise saat kaçta? Eğer yarın değilse hangi gün? Benim karakteri ayarladın mı? Oradaki ninja bana uygun sayılır.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Crane'lerin Kakita'sı bize uygun lam favored class'ları : samurai ve courtier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Benim var. Oynamak istediğim karakter bariz sparrow. Ben istemeden öle olmuş.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 jaan, saat yarın 13 civarı saklıda olunması gerekiyo nşa da. ancak erken gelmek farz gibi. 12 kibin orda olmaya çalışcam. magic san. horaşa sanı ikna et crane olun. crane de de hikaye anlatılır. hatta suzume bile olabilir horaşa temelde. sonuçta suzume ailesi craneden çıkma. ya da crane bi hatunla evlenmişlerdir gempukusundan sonra. hatun büyük clandan olduğu için kakita ismini almıştır horaşa... karakter tipinde bi değişiklik olmuyo sonuçta. sadece arkanızda bi clan olsun diyorum. çok fazla önemi yok yani benim için...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 29 July 2003 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 saat 12 gibin orada olmaya çalışacağım max 30 dakka geç kalırım.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Grudge, ben kakita doğumlu bir crane olurum. Kardeşim adam sonuçta. Benim kardeşim olan adama da bişi yapmaya çalışmaları kendi hataları olur :p Ben cd getiriyorum zaten jaan'ım. Kasma yani ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar