nedanko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bir yerde daha sormustum ama patide sordum mu emin degilim.. Bana sesi "boost" edecek bi program lazim.. Yani benim bilg. ona gore ayarlanmistir, sesin kalitesi bozulabilir biliyorum fakat yinede lazim.. sesi nasil artirabilirim? Son ses yetmiyor.. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 21:33 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bilgisayarın sesini bilmiyorum da, mp3 lerin sesini artırabileceğin program var.. adını unuttum şimdi derken geldi aklıma ad ^^ mp3gain diye bi program... onunla mp3 lerin sesini artırabilirsin ama seste bozulmalar olacaktır büyük ihtimalle.(çok fazla yükseltme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 seskartında equalizer olması lazımç Markası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ses kartim embedded bisi.. notebook bu bahsettigim ama eq nin ki farkli bir boost teknigi.. ben diger turlu ariyorum.. mp3gain i de cektim fakat tek tek yapiyo bu, ben mp3 lerle falan urasmak istemiyorum genel hardware i manipule eden bisiler var mi merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 aynı sorundan müzdaribim. benim bulduğum olası çözüm, cimrilik yapmayıp 20-25 euro'ya 2.1 soundblaster almak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Epeydir kullandığım bir program: MP3Gain 2-3 saniye içerisinde istediğiniz seviyeye getirebilirsiniz volümü. Edik: Zaten birisi bahsetmiş yukarıda özür dilerim. =/ [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 22:02 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar