duende Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bugün film festivalinde izlediğim pek sıkıcı rus filmi. insanlar salondan kaçmak için birbirleriyle yarıştılar ben arkadaşımla beraber sonuna kadar izledim derken çıktıktan sonra arada bi uyuduğunu itiraf etti. bu ruslar çok güzel kitap yazıyolarda film neden yapamıyolar anlamadım... filme girerken fastreload'u gördüm oda bişeyler söyler belki film hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 baya berbattı cidden. halbuki fikir çok şahane, çok daha iyi bi film çıkabilirmiş. senaryoyla alakasız binlerce saçma çekim vardı. gel de tarkovsky'i arama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Film yapıyorlar gayet. Tarkovsky filmlerinin çoğu başyapıttır. Ağır bir anlatım tarzları var ama o da bir tarz ve bir Stalker, bir Solaris boş filmler değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar