Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 raid pahalı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Doğal kaynaklarını kullan ama sonra sende yiyemezsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 raid uçar gider ya kükürt ya da siyanür dök sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 necro ben o çocukların abisi olsam evini bombalarım kavgada bile raid sıkılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 kücüklüüm aklıma geldide. Ağaçlara dalarak poşetlere doldurup pazarda satardık :) deli gibi de kar yapardık :) hiç zahmeti yok bi dalarken yoruluyon o kadar :) gerisi foss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Abi bizim ekşi pis eriklerimize kaldılarsa raidli yesinler banane hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 erik sevmiyorum ya ıyy böle gırç gırç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 said: elma çıkınca kırmızı olsun, Elma çıkınca yeşil olur. olmaz bu. Hatta mavi elma bile gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 kırmızı olsun komaya soksun prenses gelsin öpücüğü kondursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Alıntımı yaptın sen mi yazdın sen yazdıysan bir öpücük sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 said: kavgada bile raid sıkılmaz. Haha ben sıkmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 olgunlaşmamış eriğe ne derler biliyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Aslında chem bir düzenek yapsan ağaç sarsıldıkca oto raid sıksa böyle gözlerine gözlerine falan :D leziz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 said: Elma çıkınca yeşil olur. olmaz bu. Hatta mavi elma bile gördüm. sarı elmada var o_O elma çıkınca trafik ışıkları konsun kırmızı-sarı-yeşil tüm elma renklerini karşılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Düzeneğe ne gerek var onca Amerikan filmi varken, ağacın hassas bölgesine bir ip bağlanır,ip tamı tamına 6 farklı 90 dereceilk köşeden geçirildikten sonra el bombasına bağlanır.El Bombası da nükleer reaktöre bağlıdır aslında,reaktöründe neye bağlı olduğu yıllardır tartışma konusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 reaktörde geleneklerine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar