Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saç rengi açma


Aegean

Öne çıkan mesajlar

Saçların siyahsa ve papatya suyu falan kullanırsan kızıla dönme ihtimali var, uyarmış olalım. Bir de, oksijenli su ya da papatya suyu kullanırsan saçlarının açılması için güneşte durman gerekir. Ben küçükken denemiştim :)
Şimdi, sen kuaföre gidip rengini açtırdığın vakit adamlar oreal(?) adında bir madde kullanacaklar ve bu saçını yıpratabilir.[hline]The light will prevail hence wisdom is gold
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam bilgim yoktu başlığı açtımda ben saçımı sarı yapmak istiyorum bu kadar basit ama öyle bi boyayıcakki adam saçların yarsı sarı yarısı orjinal renginde olacak,sanırım bunun için kuaföre gitmek gerek dimi[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saç rengini açmanın en kolay ve sağlıklı yolu papatyayı kaynatıp saçına sürmek ardından güneşe çıkmaktır. Fakat bu bir kaç gün sonra senin saçında gölge etkisi yapacaktır. Sadece uçlarını sarı yapacaksan kuaföre başvurman gerekecek. Sakın kendin oreal ya da oksijen ile yapmaya kalkma büyük ihtimal saçlarını mahvedersin. Kuaföre de gittiğinde oreal kullanmadan yapması için direk. Oreal saça inanılmaz zararlı bir maddedir. Kadınlar kullanıyor diye ben de kullanabilirim diye düşünme saçlarını eline alabilirsin.

Kızlar konusuna gelince o tanıdığın kişinin bir çok kızla beraber olmasının nedenini saçta araman çok yanlış bir durum. O kişinin bir çok kızla beraber olmasının tek nedeni saç değildir, bunu sen de aynı saç şeklini yaparsan kendin de göreceksin.

Son olarak da "kızların yarısını elden geçirdi gibi bir cümle kullanmış olmanı bu seferlik tamamen hızlı yazarken yapılmış bir dalgınlık olarak görüyorum. Senin binlerce kişinin ziyaret ettiği bayanların da olduğu bir forumda bu tarz bir cümleyi bilerek kullanacak kadar terbiyesiz bir insan olacağını sanmıyorum. Umarım haklıyımdır. Bir dahaki sefere bu tarz lafları biraz daha dikkatli kullanırsan çok sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben saclari turkiyedeyken actirdim(2ay once)
kuaförde(sadece cok az önlerini)
gorenler günestenmi falan die acildi diye soruyolardi,gayet dogal görünoyor...yalniz su an bu isleme ne ad verildigini hatirlamiyorum:)
öyle kesen elamanin gazina,guzel olur az biraz yapiim demisti :)
aluminyum biseyler sario kafana ,garip bi de bisey suruo .))[hline]UYKUM VAR!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...