demorah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Buddyle geziniyoduk yağmur yağmaya başladı Ön verandada oturduk bekliyoruz ve birden gözüm kenardaki tarağa takıldı :P yağmur iyice ıslatmış karıştırmış tüylerini dedim şunları bi şekle sokayım İlk olarak punk esintisi kattık tüylerine soyluluğunu vurguladık liseli :P tabi ödüllendirdik bide sonunda^^ (bu kadar aç bi köpek görmedim bakışlara bak) ve tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ahaha süpermiş yalnız.. özellikle de lisesi fotorafı süper xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 hahaha liseli cok tatlıymış vala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 abi cok seker olmus :D:Dılk fotograf ta cok komık harbı bır punk esıntısı yaratmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bu arada bızım fıdel de aynı yaa adam ne gorse yemek ıstıyor neredeyse pecete varsa elınde onu bıle yesemmı dıye dusunuyor bunlarda genel hastalık heralde her daım ac olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 buddy'i okuyunca aklıma benim buddy geldi. ah ah deli gibi özledim onu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 sufer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 saolun ^^ @phoebe: bizimki küçükken burnuzmuzla sümkürüp attığımız peçeteleri bile yemeye çalışıyodu:D çok çekeceğin var daha çok =) [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 19:44 tarihinde, demorah tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Peçeteleri elinizle mi atıodunuz burnunuzla mı? =P Haftasonu yazcaktım da yazmadım. Sırf bu köpek yüzünden köpekleri sevmeye başlıcam. Olmazsa zaten sevgili sahibi sevdiricek zorla =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 çoook şiriiin bişi bu ya ay kendi köpeğim geldi aklıma::) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 bu kaybolan köpek demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 allah benim tarchymin koyu renklisi! ben de aynısını yapmıştım benimkine:) çok özleidm be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 evet kaybolan köpek Bulunması için uğraşmış olan herkese tekrar teşekkürler arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 muz kabugu yiyo benim retriver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2007 çok güzel :D oyy yerim ben onun bakışlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 ehehey liseli şahane olmuş, bakışlar da tam uymuş ama modele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar