druenler Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 SpamSentry adinda bir addon bu. gold spamlarini kaydedip ignore felan ediyor otomatik. ustelik hic ugrastirmadan da kendisi gm'a ulastirilacak bir form yapiyor. ayni sekilde botlari da bildirme sansiniz var. en guzel yani bu zaten spammerin mesajini, tarihini, nickini felan kaydedip hazir bir form olusturmasi. send dediginiz anda gm'a yolluyor. ayrica titan bar ile de uyumlu. http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=3451 [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 22:14 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 e adamlar asdfasdgf diye nick acıp mesajı atıp offline olup charı siliyolar reportlasa nolcak :P ben manuel olarak cok yaptım biz bu konu üstünde çalışıyoruz uyarınız için teşekkürler diyip gidiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Bu addon'u ben de kullanıyorum. Gerçekten başarılı. Karakter silmeleri birşey değiştirmiyor sonuçta onu yapabilmek için belli bir ücret ödeyip account satın alıyorlar.Bu accountlardan sadece 1 tanesi banlansa gene bir başarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 guest pass key lerle açıyorlar o karakterleri. para falan vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ya ikide bir söle bi listeniz oluştu gme pageleyelimmi diye mesaj atıyor ona gıcık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2007 ya ben bu addonu kullanmayı beceremiyorum ya da bunun botları engellediği falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Ben kullanıyorum ve çok güzel işliyor... Gm ler bizzat gelip bu kadar bildirim yaptığım için tebrik daha ediyorlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 nasıl kullanıldıgından bahsedin biraz cozemedim. mesela nicke sag tusla tıklayınca report name ve report spam diye iki secenek sunuyo. bunların birbirinden farkı ne? bir de bot ve spam olayı var. bot hangisi oluyo spam hangisi oluyo. addonu yukler yuklemez whisp ile gelen reklam mesajları direk engelleniyor mu bunun için bir ayar mı cekmemiz lazım. ben yukledim ama whispler geliyodu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Baya uzun zamandır kullanıyorum ve çok başarılı bir addon. Sizin şikayet ettiğiniz char silinse dahi hangi accounta ait olduğu o charı kayıtlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar