Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

büyü üzerine


duende

Öne çıkan mesajlar

Büyücü büyü yaparken ruhu vücudundan ayrılır, büyüyü gerçekleştirir ve bedene geri döner. Yani büyü yapmayı öğrenmek için ruhunuza vücudunuzu terketmesini, büyüyü gerçekleştirmesini ve size geri dönmesini öğretmelisiniz.
Büyü bilimi okült bilimlerin başında gelir. Yani büyü yapmayı okulunuzda öğrenemezsiniz. Bu iş için iki şansınız var. Ya bu bilimin kendisiyle beraber yok olmasını istemeyen bazı cadı ve büyücülerin yazıtlarını bulmalısınız ya da "Kasara" isimli taşı kullanarak bu bilgiye bir içgüdü gibi öğretilmeden ulaşırsınız.
Eski yazıtlara ulaşmanız artık pek mümkün değilken onları okumak, anlamak, tercüme etmek ve uygulamak ne yazık ki imkansıza yakın. Ancak bu işi eski yöntemlere öğrenmek için ısrar ediyorsanız ve yazıtlara ulaşamıyorsanız size en yakın akıl hastanesini ziyaret etmenizi önerebilirim. Prof. Gerry Yamo Avrupadaki (özellikle İtalyadaki) akıl hastalarının özenli çizimlerinin pek çok eski cadı ve büyücü yazıtlarına ve çizimlerine benzediğini belirtir. -Acaba bizde ortaçağdaki cadı yakma törenlerinin benzerlerini mi uyguluyoruz?- Konumuza dönecek olursak bu konu için akıl hastalarının (bizim akıl hastası olarak tanımladığımız insanların) çizimlerine göz atabilirsiniz.Sırrı orada bulma olasılığınız yaşadığınız şehirde bulma olasılığınızdan çok daha yüksek.
"Kasara" taşına geçecek olursak; Kaf Dağı'nın Küçük Ayı'ya bakan eteklerinde bir mağarada saklı olduğu bilinen bu taş mavi renklidir.Göğe ve denizlere mavi, Güneş'in sarısıyla birleşerek bitkilere yeşil rengini verir.
Büyü(Maji olarakta geçer) 18. yüzyılda İtalyada hastaları iyileştirmek, yalnızları birleştirmek, suçluları cezalandırmak kısaca insanlığın iyiliği için çıktığında büyüyü yaratan büyük bilge; herkes kolayca ulaşsın ve kullansın diye büyüyü mahzeninde sakladığı Kasara taşına doldurur. Ancak insanların bu işide çarpıtması çok sürmez ve adını bugünlere taşıyamamış büyük bilge Kasara'yı Kaf Dağına saklar.
Bugün büyüye ulaşmak için ya büyük bilge gibi bu işi sıfırdan başlayarak keşfetmelisiniz, ya Kasara'dan bu işi kapmış insanların yazıtlarını okumalısınız, ya da onların günümüze yansıması delilerden bir şeyler kapmalısınız. Hepsi size zor geliyorsa Zümrüd-ü Anka'nın yuvası Kaf Dağı'nın ziyarette bulunmalısınız.

ek bilgi: Büyücülerin büyü yaparken ruhlarının vücutlarından ayrıldığını biliyoruz. Büyücü kertenkelesini kazana ne kadar coşkuyla atarsa, "Abra Kadabra"sını ne kadar yürekten haykırırsa ruhuda o kadar enerji ile dolar, büyüsü o kadar etkili olur, o kadar uzun sürer ve o kadar uzakları etkileme gücüne sahip olur. Bu yönden bakarak ölümünde bir tür büyü olduğunu söyleyebiliriz. Pek çok insanın hayatında yaptığı ilk ve son büyü. Bunun yanında büyülerin en güçlüsüdür. Zira ruh vücuttan ayrılırken geri dönmeyeceğini bilerek vücuttaki tüm enerjiyi almata bir sakınca görmez. Bu yüzdendir ki ölmeden hemen önce bir şeyi yürekten isterseniz gerçekleşme ihtimali yüksektir.

Prof. Fevzican Abacıoğlu


2. ek bilgi: bu yazıda geçen her şey yalandır, safsatadır, uydurmadır...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

büyü öyle taşla çamurla olacak şey değil. büyü ve çeşitleri her zaman vardı ve her zaman olacak. eski tabletlerde de büyü yapıldığına dair kanıtlar vardır.

necronomicon bir büyü kitabıdır ve gerçek kopyasını elde etmek imkansızdır. öle dost ta satılanlar falan yalan işler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam açıklamayı yapmıyor da şu alıntıyı koyayım. gerçi yazıdan saptık biraz

[spo]Günlük yaşamda karşılaştığımız sorulardan biri de şudur; büyü diye birşey var mı ya da Kuran`da büyü ile ilgili birşeyler yazıyor mu?
Evet, Kuran`da büyü ile ilgili olarak, Bakara 102 de"... Ancak şeytanlar küfre sapmıştı; insanlara büyüyü öğretiyorlardı... İnsanlar Harut ve Marut adlı meleklerden erkekle eşinin arasını açacakları şeyleri öğreniyorlardı. Ne var ki, onlar onunla Allah`ın izni olmadan hiç kimseye zarar veremezler. Onlar kendilerine zarar vereni, yarar vermeyeni öğreniyorlardı. Yemin olsun ki, onu satın alanın ahirette hiçbir nasibi olmayacağını açıkça bilmişlerdir. Öz benliklerini sattıkları şey ne kötüdür! Bir bilebilselerdi." der.

Bu ayetten birkaç sonuç çıkarabiliriz. Büyü diye birşey var, ama bu Allah tarafından kınanıyor. Genelde büyüler eşlerin arasını bozmak için ya da karşı cinsi etkilemek için yapılıyor. Yalnız insanların gözünden kaçan en önemli ayrıntı şu ki; Allah dilemedikten sonra hiç bir büyü olmaz. Bu yüzden hem zamanınızı, hem paranızı bu boş işlere harcamayın. Ayrıca Allah`ın istemediği birşeyi yapma konusunda gelin biraz daha düşünün.[/spo]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...