eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Format çektim windows u yükledim yalnız wireless ayarını nasıl yapacağımı bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 "Dell"liler birliğine hoş geldin :D Arıyorum bişiler... Edit: Sitedeki driverları yüklemediysen şurda bişiler var. http://forum.donanimhaber.com/m_6127041/tm.htm Donanimhaber'de bir kaç bişi daha var ararsan bulabilirsin.Yarın mat4 sınavım var çalışmam lazım :D [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 01:04 tarihinde, Todesengel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 çok sağol da son bir yardım daha inspiron 1300 için hangilerini yüklemem gerektiğini söyleyebilirseniz harika olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 nasıl format attın bi anlatırsan çok hoş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 DELL INSPIRON 6000 FORMAT YONTEMLERI 1)XP CD SI OLUSTURDUKTAN SONRA FORMAT ATMAK: EGER OLURDUGUNUZ DELL OS CD DEN FORMAT ATARSANIZ HARDISKI ISTEDIGINIZ SEKILDE BOLERSINIZ FAKAT SOFTWARELERIN HICBIRI YUKLENMEZ SADECE DRIVERLAR YUKLENIR. 2)PC RESTORE DEN FORMAT ATMAK: PC RESTORE DEN FORMAT ATMAK MANUEL DEGILDIR SIZ HERHANGIBIR SEKILDE HDD YI BOLEMEZSINIZ SADECE GHOST SEKLINDE 10 DAKIKADA NOTEBOOKUNUZDA YAZILIM ILK ALDIGINIZ SEKLINE DONER HDD C: OLUR VE SOFTWARELERIN HEPSI VE DRIVERLERIN HEPSI ILK ALDIGINIZ SEKLE DONER. Simdi gelelim xp pro kurmak isterseniz ne yapacaksiniz.Eger xp pro kuracaksaniz oncelikle butun driverleri ve softwareleri yukarida verdigim sitelerden yukleyip bir cd ye yazacaksiniz.Sonra formata rahatca girebilir hdd yi istediginiz sekilde bolebilirsiniz fakat RESTORE ICIN AYRILAN YERI SILERSENIZ BIR DAHA NOTEBOOKUNUZU ESKI HALINE DONDURMENIZ KESINLIKLE MUMKUN DEGILDIR. Tercih sizin softwareler ornegin dell media exprence -sonic dvd-cd programi-dvd power- gibi softwareler formattan sonra kaybolacaktir ister olusturdunuz cd den kurun ister baska cd den kurun sonuc degismez FAKAT PC RESTOREDEN KURARSANIZ BUTUN SOFTWARELERI KAYBETMEDEN FORMAT OLUR.Yani cd den format atmanin sakincasi softwareleri kaybetmek ya softwareler yada hdd yi bolmek diyorsaniz tercih sizindir. Bana kalirsa restoreyi silmemek gerekir 6 gb ayrilan kisimda butun sofwareler ve driverler tek tusla geri yuklenebiliyor bu amatorler icin buyuk nimet. Gelelim bu isden anlayan profesyonellere yazilimlardan anliyorsaniz zaten restore de neymis ben kendim daha iyi yazilim yuklerim diyenler icin PC RESTORE cok amatorce kalir ve hdd nin 6 gb lik yerini neden kullanmayayim dersiniz ve silersiniz. Simdi xp pro kullanacaksaniz tabiki makine dahada ozelliklenir bun da haklisiniz fakat restoreyi ilkin silmeyi dusunmeyin sonra bakarsiniz yuklemede sorun cikar geriye donme sansiniz olsun derim sonra zaten silmeniz kolay ...Yalniz kesinlikle driverleri siteden yukleyin ve bir cd ye yedekleyin ve cd den butun driverleri ve bazi gerekli softwareleri mutlaka kurun ORNEGIN QUİCK SET-MEDIA DIRECT GIBI APLICATIONLARI MUTLAKA KURMANIZ GEREKIR..DELL SITESINDEN BUNLARI INDIRIN VE CD LERE YAZDIRIN YADA DVD YE YAZDIRIN YEDEKLENMIS OLSUN.. http://forum.donanimhaber.com/m_6127041/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 dell için başlangıçta f2 ile bios a gir boot settings gibi bişey var orada ilk sıraya cd dvd rom falan ikinci sıraya hdd getir save et çık yeniden başlat normal bilgisayar gibi cd tak önyükleme için tuşa bas devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar