Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Getirilerinin bilimsel bir açıklaması var mı bu mevsimin ? Sanırım yanlış yere açtım. Eğer uygun yer konu dışıysa oraya taşınabilir. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 00:09 tarihinde, Angelotti tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ingiltere'de bi üniversitede yapılan arastırmaya göre bahar ayı insanların en cok depresyona girdikleri aymıs.. hani insan bu zamanlarda sürekli "icimde bi sıkıntı var" der ya,o iste bahar aylarının getirisiymis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 said: "icimde bi sıkıntı var" bunu diyince fazla kasmıcan kendini açık bi alana gidip bırakcan ama etrafta kimse olmamasına dikkat et en rahat çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Baharda aşık olunur, acı verir bazen. Depresyonun sebebi de odur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Her canlının doğal seçilimle belirlenmiş ve en uygun ortam koşullarına göre gebelik ve doğum dönemi vardır, bu durum zamanla genetik olarak da işlenmiş olunca (her ne kadar ortam koşullarını ve doğayı değiştirip her mevsimi uygun hale getirsek de) insan için gebeliğin başlama ideal dönemi bahar olduğundan hormonlar püskürüyo :) darwin sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Güzide bir halk deyişi bile vardır baharla ilgili: Geldimi bahar ayları, gevşer gönül yayları. Depresyon falan bundandır. Adamın başlık bundan daha öte güme gidemezdi. Eee bahar ayları faydalı, tabii çiçek, böcek ve ayılar bu mevsimde hareketlenirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Huzur, mutluluk getiriyor sebebini bilmesem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Enerji fazlası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 @rewendor onun nedeni bu bahar geldinde sevişme olayı değil de bahar geldiğinde sevişenlerin ortama daha iyi uyum sağladığı için onların neslini daha rahat devam ettirdiği ve tüm insanalrın öyle olduğu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bizim[spo] uruspu [/spo]kedi kaçar mileete ellettirir sonra gelirdi.Bi gün gitti bi daha gelmedi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bahar mevsimi. Michael Jackson şarkıcısı. Ferrari arabası. Türkiye ülkesi. Öffff çok sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bekçimisin başımda kardeşim KURT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Hşş indir o elini ayağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ayrıca niye "bahar" adlı konu açmadım onu bana bi sor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar