Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Hakkında hiç bir şey bulamadığım Japon bir dörtlü.Ama sanırım Japonya dışında albüm satmıyorlar. Müzikleri mükemmel , teknik , besteler , herşey inanılmaz. Dinlemeniz lazım. Vocal yok.TSUTOMU KURIHARA-GUITAR MASARU NISHIHATA-GUITAR TOSHIKI HORISAWA-GUITAR OSAMU HOTTA-GUITAR KOZO SUGANUMA-DRUMS HIDEO YAMAKI-DRUMS TOSHIHIRO TSUCHIYA-DRUMS YOSHIHIRO NARUSE-BASS KATSUYOSHI KAZAMA-BASS MASAKAZU GOTOH-BASS ERIKO AKIYA-KEYBOARDS LUNA UMEGAKI-KEYBOARDS http://rapidshare.com/files/13609881/E.G.Q._-_Electric_Guitar_Quartet.rar [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 19:50 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 4 tane gitar mı? İlginçmiş indiriyorum [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 19:51 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Beğendim valla iyiymiş sağol Ama parçaları biraz kısa geldi :) [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 20:39 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 süpermiş. başka albümleri falan var mı? torrent sitelerinde falan bulamadım bunu bile. ha gerçi sende bilmiyorum demişsin :d [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 00:26 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 İndirdim dosya bozuk dedi ama yukledi nasil olduysa saolsun, gercekten iyimis yanliz baya hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Slaughtor ministry özellikle cok hosuma gitti , gitarin o ince tonundaki parcalara ozel ilgim var nedense ;) dinleyen arkadaslar buna benzer bildiginiz varsa memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 2000 yılında yaptıkları albümü var bende.Gayet güzel ^_^ Benzer olarak önerebileceklerim: Derek Sherinian Steve Vai - Fire Garden - Aching Hunter Fuze - Dig albümü Guadalquivir - Guadalquivir (biraz farklı ama çok güzeldir) Kenso ( buda capondu galiba) Knot Axel Rudi Pell Bunlardan başka Marty Friedman - Music for Speeding Másfél - Viperagarzon Michael Schenker Group - Built To Destroy Neil Zaza - When Gravity Fails Maestro Alex Gregory- Pagagnini Last Stand Whitesnake ( kesinlikle öneririm ^^ ) Örnek olarak gösterilebilir ^_^ Biraz eski albümler bunlar bulmak zor olabilir ama =9 [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 18:41 tarihinde, Mithr tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 rapide falan yollasana , bizde indirip dinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Yasak değilse yüksek hızda türk telekom adsl bağlantımla upload edebilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ben verdim rapid linki yukarıda bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Tamam sakin :p Upload ediyorum 1,2 Saate tamamdır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 bende magic lamp ve jellyfish jam den hoslandim kulagima guzel geldiler böyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 nerde nerde upload nerde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 repleri hazırladık diyetimizü isterük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 dün koyacaktımda kaldı öyle :P simdi attıriyim 1dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Takır İndirin point kazancam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 emeğe saygı sdfds, saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Terazi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 repin burda dostum paylaşım için sagol [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 21:38 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar