kenzap Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 çok değiştim ben çok değiştim.. en büyük aşkını ortaokulda platonik yaşayan ben bundan 7 ay öncesine kadar işi gücü arabaya binip dum tıs gezmek en büyük hobisi insanlarla dalga geçmek olan 3-5 sağlam dostu ile hafta sonları mangal alem geyik muhabbet tarzı bi yaşam hayatımda aşkın anlamı sevginin anlamı gülünüp geçilcek bişeyken şimdi aşık oldum hemde nasıl bilmiyorum acaba aşkıma laikmi diyorum sevdimi biliyorum ölümüne seviyorum ama şimdi rakı balıkmış alemmiş dum tıs gezmekmiş hiç faso fiso gülemiyorum bile özlediğim için öle çok değiştim işte garip oldum ben böle bi insan değildim gülüp eğlenirdim noldu kötü olmaz ben aşkı ortaokulda sildiydim hafızamdan kendimle çelişiyorum ben aşık olmam la derken ne hale geldim böhüüüü :'( dum tıs gezdiğim alem yaptığım tasasız dertsiz hatunsuz günleri özledim.. ne nasıl iyimi oldu kötümü oldu bilmiyorum niye yazdım onuda bilmiyorum galiba kazanın şoku üstümde hapında etkisi ile içimi dökmek istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Aşık olmak zor hatun derdi çekmek zor şuanda msn'de dert çekiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bende al işte bak kız gitti ailesi ile kavga etti geldi ağlıodu cam i kapattı özür dilerim bugunüde berbat ettim dedi yatmaya gitti al işte al al al bi iki dk dursa zor zamanında kiminle dertleşcek benimle dertleşmicekde puh böle işe yaw :D sinirlerim gerildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 welcome to my world -the real world =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Şevval Sam yada Samime Sanay - Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına.. Bu durumlarda birebir.. bende atlattım. geçicek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bahar geldi ondandır. soğuk bi yerlere gidersen kurtulursun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 kazayı yapmasam iyiydi :P herkes canın saolsun diyorda araba perte çıkınca biraz patlıyor insanın içine :D bide 5 kişinin sorumluluğu vardı üstümde oda delirtebiliyor tabi garip durumlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 geliserek degismek en guzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Herkes değişiyor ama yine hep aynı kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 dum tıs yapıp hap aldınmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 2 sene sulu kuru kimyasal orta son lise 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 net gitti 3 kere atmış msjı özür [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 18:25 tarihinde, kenzap tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 net gitti 3 kere atmış msjı özür [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 18:25 tarihinde, kenzap tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 aslanıma yakışır kuru sulu kimyasal bende çok değiştim. Şımarık veledin tekiydim şimdi şımarığın tekiyim :P Yok yok çok düzeldim ama hayatımda önemli seneler kaybettim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 ben seneler beyin hücrelerim çiğerlerim midem çocukluğum arkadaşlarım dostlarım herşeyi kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar