Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışma Sorunsalı

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

yaav ne msn i la havleeee
olm önce bi günaydın de.. kızdan cvp alırsan zaten ertesi güne günaydın nasılsın dersin.. sonra kantinde görürsün falan. daha sonra da adını falan sorarsın.. msn yerine telefon iste
önceden telefon numarası istenirdi, şimdi artık msn e döküldü olay... :D
Sosyal ağlarda paylaş

muahaha.. bence msn falan istemeye gerek yok.. direk soy kızı.. "gadınım olacaksın" de ve vücudunu vücuduna yapıştır! kadınlar sert erkekleri severler!! haşin ol

takılıyorum elbet.. ama yahu oper dooru yazmış bu kadar aceleye gerek yok.. önce tanışın bi sonra konuşur kaynaşırsınız.. sizi tanıştıracak birisi yoksa selam falan ver de senin onu farkettiğini anlasın.. ama acele etme.. mesene versene, beni öpsene bi de aazına alır mısın rica etsem falan.. bak bunlar çok çabuk söylenmemeli.. vakti gelince =)

"gadınım olacaksın!! benim olacaksın"
Sosyal ağlarda paylaş

yatar! kızla mı yatıyon! ehehhe olm daha 2,5 ayın var diyelin.. 1-2haftaya tanışırsın üstüne de iyi bi dialog geliştirdin mi.. tamam işte okul bitse bile görüşürsün.. sonra da yazın mazın falan da takılırsınız işte..

ama sen yine de kadir abinin, kolundan tutup sertçe kendine çekme taktiğini de uygulayabilirsin.. sonra sert ama romantik bi şekilde gadınım olacaksın dedim! diye emir verirsin... ama sadece filmlerde işe yarıyor sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Yani kızabi kere günaydın desem o da şaşkınlıkla beraber gülümsese olcak. Hadi günaydın dedim, sonra nasıl tanışacağım. Kantin olayı yalan olur, yemekhanede yiyor sanırım. Ayrıca paso arkadaşlarıyla dolaşıyor. Yalnız yakalayabildiğim anlarda da tek şansım gidip direk konuşmak. Bmyle bir durumda ne diyebilirim acep??
Sosyal ağlarda paylaş

topic in tamamını okumadım da,bu bakma olayları dı$ında kız hakkında bir bilgin var mı? çıktığı veya ho$landığı biri var mıymı$ gibi? tanıdıkta yok diyorsun gerçi de,ka$ar olmadığını fln anladığına göre sorayım dedim. sonuçta bakma ile pek bir$ey olmuyor.daha geçen hafta benzer bir$ey ya$adım da ondan böyle diyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

@pyro: Öğrenicem inşallah o bilgileri sınıfındaki bi çocuktan. Lakin dediğim gibi tamamını okusan bilirdin. Cuma günü resmen göz göze 15 metre yürüdük, neredese çarpışıyorduk. Son anda çekildik aynı anda, ben güldüm sonra bi baktım arkamdan dönmüş yanımdan bi daha geçiyo. Bi garipti :)
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=JqF5ZDTkJDk

öle aylar-haftalar sürcek plan yapıyorsan baştan vazgeç zaten
direk sonuca yönel, olumlu veya olumsuz ama kısa zamanda olsun
kız okula nerden giriyorsa ordan dal, okula ulaşana kadar 5 dakkalık bir zmanın filan olsun, daha sonra lemon&love yapcaksın(karşılıklı etkilenme varsa devam yoksa vazgeçeceksin)
5 dakkanız var mı tanışabilir miyiz, tanıştın, 4 dakika daha kaldı, kaşar deilsin tam bana göresin, ilk görüşte deil, her görüşte, 31 malzemem yapmadım seni, ders çalıştırım sana, bir kere versen yeter filan süre dolar zaten, eğer hoşuna gittiyse bu süre görüşürz deme, bugun okuldan erken çıkartıyorum seni de, finish her.
Sosyal ağlarda paylaş

dur dur.. konu ile alakasız ama.. Muahahah! lam kıza prototip demişler.. afedersiniz.. muahahah..

said:
nil. kız seni kullanıyor olmasın. sarışın mavi gözlü demişsinde akılma direk kaşar protatipi geliyor = )

Prototip ilk yapılan örnek demektir, bir nevi ürünün ilk üretilen ve çalışan deneme versiyonu gibi düşünebilirsiniz.

sizin demek istediğiniz şey stereotiptir.. baskıda kullanılan bi çoğalma yöntemidir ama genel olarak tipoloji de ortak insanların hal hareketlerini simgeleyen davranış(lar) olarak gruplanır.. aynı veya birbirine benzeyen şeyler stereotip e girerken ayrı ve nevi şahsına münhasır şeyler için belki prototip kulanılabilir. ancak ben prototipin üretilen zamazingolar için kullanılmasından yanayım..

işte bugünü de sayemde boş geçirmediniz ve prototip ile stereotip in farkını öğrenmiş oldunuz.. Teşekküre gerek yok bilakis süper olduğumu biliyorum. o bana yeter. Valla ben olmasam ne yapacaksınız bilmiyorum..

Bilgi dağarcığınıza yeni bir bilgi katana değin.. sevgilerle..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...