nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Hadi günaydın dedim, ertesi gün ne derim? Nasıl tanışıp MSN isterim? Taktiklerinizi tam verin yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 yaav ne msn i la havleeee olm önce bi günaydın de.. kızdan cvp alırsan zaten ertesi güne günaydın nasılsın dersin.. sonra kantinde görürsün falan. daha sonra da adını falan sorarsın.. msn yerine telefon iste önceden telefon numarası istenirdi, şimdi artık msn e döküldü olay... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ben 1 senedir MSN kullanmıyorum, ama onun için yeniden başlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 elin kaşarı için ne kasıyon lan bi arkadaşıyla tanış, sonra kızla seni tanıştırsın, okuldan sonra biyerlere gidin. vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 muahaha.. bence msn falan istemeye gerek yok.. direk soy kızı.. "gadınım olacaksın" de ve vücudunu vücuduna yapıştır! kadınlar sert erkekleri severler!! haşin ol takılıyorum elbet.. ama yahu oper dooru yazmış bu kadar aceleye gerek yok.. önce tanışın bi sonra konuşur kaynaşırsınız.. sizi tanıştıracak birisi yoksa selam falan ver de senin onu farkettiğini anlasın.. ama acele etme.. mesene versene, beni öpsene bi de aazına alır mısın rica etsem falan.. bak bunlar çok çabuk söylenmemeli.. vakti gelince =) "gadınım olacaksın!! benim olacaksın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Oha abi abarttınız da bu dönem bitene kadar kızı bağladım bağladım, bağlayamadım yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 yatar! kızla mı yatıyon! ehehhe olm daha 2,5 ayın var diyelin.. 1-2haftaya tanışırsın üstüne de iyi bi dialog geliştirdin mi.. tamam işte okul bitse bile görüşürsün.. sonra da yazın mazın falan da takılırsınız işte.. ama sen yine de kadir abinin, kolundan tutup sertçe kendine çekme taktiğini de uygulayabilirsin.. sonra sert ama romantik bi şekilde gadınım olacaksın dedim! diye emir verirsin... ama sadece filmlerde işe yarıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Yani kızabi kere günaydın desem o da şaşkınlıkla beraber gülümsese olcak. Hadi günaydın dedim, sonra nasıl tanışacağım. Kantin olayı yalan olur, yemekhanede yiyor sanırım. Ayrıca paso arkadaşlarıyla dolaşıyor. Yalnız yakalayabildiğim anlarda da tek şansım gidip direk konuşmak. Bmyle bir durumda ne diyebilirim acep?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 pandik mandik at kız senden ilk önce nefret ettsin.. her aşk nefretle başlar :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 topic in tamamını okumadım da,bu bakma olayları dı$ında kız hakkında bir bilgin var mı? çıktığı veya ho$landığı biri var mıymı$ gibi? tanıdıkta yok diyorsun gerçi de,ka$ar olmadığını fln anladığına göre sorayım dedim. sonuçta bakma ile pek bir$ey olmuyor.daha geçen hafta benzer bir$ey ya$adım da ondan böyle diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 geçen gün resim hocasıyla bakıştık. uzun uzun edit:amma tırstın bi konuşamadın be kızla. [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 18:39 tarihinde, codename_curse tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 @pyro: Öğrenicem inşallah o bilgileri sınıfındaki bi çocuktan. Lakin dediğim gibi tamamını okusan bilirdin. Cuma günü resmen göz göze 15 metre yürüdük, neredese çarpışıyorduk. Son anda çekildik aynı anda, ben güldüm sonra bi baktım arkamdan dönmüş yanımdan bi daha geçiyo. Bi garipti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=JqF5ZDTkJDk öle aylar-haftalar sürcek plan yapıyorsan baştan vazgeç zaten direk sonuca yönel, olumlu veya olumsuz ama kısa zamanda olsun kız okula nerden giriyorsa ordan dal, okula ulaşana kadar 5 dakkalık bir zmanın filan olsun, daha sonra lemon&love yapcaksın(karşılıklı etkilenme varsa devam yoksa vazgeçeceksin) 5 dakkanız var mı tanışabilir miyiz, tanıştın, 4 dakika daha kaldı, kaşar deilsin tam bana göresin, ilk görüşte deil, her görüşte, 31 malzemem yapmadım seni, ders çalıştırım sana, bir kere versen yeter filan süre dolar zaten, eğer hoşuna gittiyse bu süre görüşürz deme, bugun okuldan erken çıkartıyorum seni de, finish her. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Sen resim hocanla konuş curse :D Milf olayı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 nil. kız seni kullanıyor olmasın. sarışın mavi gözlü demişsinde akılma direk kaşar protatipi geliyor = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Bu orjinal sarışın kaşarlarboya oluyor. Ayrıca kaşar gibi giyinmiyor, kaşar gibi yürümüyor, kaşarca şeyler yapmıyor. Yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 eline kitap alıyodur kesin bu kız. git çarp. dökülsün kitaplar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 I ıh, almıyo. Kitapla dolaşsa direk çarparım ama yok. Ya da daha iyisi, arkadaşı çarptırırım, o kaçar. Ben de "Yuh hayvan, ehem yardım edeyim." derim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 kafanda buyutme yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 EYTERE BE. bu topicin linki bi kagıda yaz ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 :D kızmayın sakin, tecrübeli var tecrübesiz var, g.tü yiyen var yemeyen var, napiim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 dur dur.. konu ile alakasız ama.. Muahahah! lam kıza prototip demişler.. afedersiniz.. muahahah.. said: nil. kız seni kullanıyor olmasın. sarışın mavi gözlü demişsinde akılma direk kaşar protatipi geliyor = ) Prototip ilk yapılan örnek demektir, bir nevi ürünün ilk üretilen ve çalışan deneme versiyonu gibi düşünebilirsiniz. sizin demek istediğiniz şey stereotiptir.. baskıda kullanılan bi çoğalma yöntemidir ama genel olarak tipoloji de ortak insanların hal hareketlerini simgeleyen davranış(lar) olarak gruplanır.. aynı veya birbirine benzeyen şeyler stereotip e girerken ayrı ve nevi şahsına münhasır şeyler için belki prototip kulanılabilir. ancak ben prototipin üretilen zamazingolar için kullanılmasından yanayım.. işte bugünü de sayemde boş geçirmediniz ve prototip ile stereotip in farkını öğrenmiş oldunuz.. Teşekküre gerek yok bilakis süper olduğumu biliyorum. o bana yeter. Valla ben olmasam ne yapacaksınız bilmiyorum.. Bilgi dağarcığınıza yeni bir bilgi katana değin.. sevgilerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ezmeyin kankamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 "Bu orjinal sarışın kaşarlarboya oluyor" bunu yazan arkadaşı takdir ettim..zihniyete gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 dilim sürşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar