Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanışma Sorunsalı

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben 11. sınıftayım, ama bizim sınıfı 9ların katına atmışlar. Neyse onlardan bi kız gözüme takılmıştı, sarışın mavi gözlü çok güzel bir kız. Kesiyodum arada, sonra arkadaş "o seni kesiyo" dedi. Bi baktım kız hakkaten baya bi bakıyor. İki haftadır da bakışıyoruz öyle. (Ya da kız bu çocuk neden bana bakıyor ya gıcık oluyorum diyip, acaba yine bakıyor mu diyerek bakıyor ve göz göze geliyoruz :) )

Adını bile bilmediğim bir kız için ilk defa böyle şeyler hissediyorum. Genelde önce tanımam gerekir ama aklımdan çıkartamıyorum işte her an onu düşünüyorum.

Şimdi beni tanıştıracak kimse tanımıyorum onların döneminden. Kızın yanına gidip direk tanışmak da bana ters geliyor. "Git tanış" demeyin yani olmaz. Bundan başka tanışma taktiği varsa, ya da herhangi geçerli bahaneniz varsa tanışmakta kullabılabilecek söyleyin lütfen.

PS: Kız kaşar, motor değil dolayısıyla o tür kızlarda kullanılacak yöntemler söylemeyin boşuna :)
Sosyal ağlarda paylaş

nöbetçi olarak derslerine girdiğinde falan sınıfla etkileşim içinde ol,sınıfın erkekleriyle iyi olki sınıfta bir saygınlığın olsun top oyna onlarla severler çömler =)

yada takip et diyeceğimde bak şöyle ki uygun hiçbir fırsatı kaçırma herşey de yardım etmeye çalış ne olursa olsun zaten tanışmanıza bile gerek kalmayacaktır...

eğer lan bu öküz bana neden bakıyor diye sana bakıyorsa zaten sana bakmasından anlayabilrsin bunu... :)

bakarken resmini çek gönder ben yorumlarım...

çok kazık yedim çookk =)
Sosyal ağlarda paylaş

Tavırlarından, arkadaş çevresinden, yürüyüşünden ve bakışlarından bile belli olur abi kaşarlar. Burnu havada artist artist yürüyüp, herkese tepeden bakarlar mesela. Telefon ellerinden bir an için bile inmez fln..

Ortak tanıdık maalesef yok. Nöbetçi de oldum bi kere. Ki bizim sınıf kapıda oluyo sınıflara girmiyo :(

Ayrıca bakışları öyle değildi ama yine de aklınızda bulunsun diye şey ettim :)

Yoksa hoş bakıyor gibiydi yani, en azından iğrenerek bakmıyordu :P
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür duygulara kapılınca göz görürken farklı algoritmaları kullanıyor(himym- crazy eyes)
walla aynı saniye içinde sınırsız sayıda erkeğe bakabilen kızlar var, sende o milisaniyelere denk geliyorsundur, zaten sen bişeye bakıyorsan, baktığın şeyin karşılık vermediğini düşünmek imkansız
ehe bunlar en kötü ihtimaller
gözlemlerinin doğru olduğunu düşünsem de dikkatli olmak lazım
fazla bişey bilmesem de; genel olarak bakmakla olmuyor, konuşmanın bir yolunu bulmak lazım, bu yönde işe yarar bir tavsiye super olur

son günlerdeki topicler baya iyi oldu, öğreti gibi oluyor walla açmaya çekniyor insan her topici :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ama yanımdaki arkadaşlar da ne zaman geçsk yanından "Lan olm gene baktı sana" falan diyorlar. Dediğim gibi bana baktığını da ilk arkadaşım söyledi. Aynı anda bir sürü erkeğe baksa onlara da bakardı yani..

Bunu neye güvenerek söylüyorum? Öyle çok bakılıp beğenilecek bir tipim yok o yüzden. :) Yani onlara bakmayıp da bana bakması değişik bir durum.
Sosyal ağlarda paylaş

sınıfın en yavşağıyla muhabbet halinde ol.ama kız muhabbetinizin olduğunu hiç bilmesin.

o da yumurtlasın kıza " sana bi şey diyim de benden duymuş olma ,böle böle bi çocuk senden hoşlanıyor diye duydum ama bilmiyorum tam olarak gibilerinden".
tespitlerin artarsa(kesiş olaylarından bahsediyorum) meraba meraba tanış.

klasiktir,saçmadır,ama tutan bi yöntemdir yani =)
tutmazsa da aman.

zaten her kızla da böyle tanışılmaz,bahsettiğin kıza göre uygun bir yöntem olabilir diye ben şey ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

bana gel ben tanıştırııım sizi =)

official pimp olmaya karar verdim

ayrıca bi arkadaş yukarda "ulan daha adını bılmıyosun kaşarlıgını nerden anladın" demıs cok dogru demiş. git bi ortak tanıdık bul , ama bahardan da kaynaklanıyo olabılır dıkkat et
Sosyal ağlarda paylaş

Tavırlarından, arkadaş çevresinden, yürüyüşünden ve bakışlarından bile belli olur abi kaşarlar. Burnu havada artist artist yürüyüp, herkese tepeden bakarlar mesela. Telefon ellerinden bir an için bile inmez fln..

bu yüzden işte :)

O değil de boşver kalsın, onların dönemden birini bulmaya çalışacağım. Yine de saol.

PS: PM'den adınıve sınıfını atar mısın? Eko bizdeydi geçenlerde de dedim patide sizin dönemden biri var diye ama nikini adını falan hatırlayamadım o yüzden söyleyemedim kim olduğunu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta işi hayvanlığa vurup üst dönem olmanın avantajıyla kıza laf falan da atabilirsin :) Gerisini de getirirsin bi türlü ama öyle direk atlayamam diyosun... Test edilip onaylanmıştır aslında bu yöntem de. Kızın gönlü varsa her türlü olur tabi bi de üst dönemsin kendi döneminde hava atar senle çıkarsa o yüzden işin zor değil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Şimdi beni tanıştıracak kimse tanımıyorum onların döneminden. Kızın yanına gidip direk tanışmak da bana ters geliyor. "Git tanış" demeyin yani olmaz. Bundan başka tanışma taktiği varsa, ya da herhangi geçerli bahaneniz varsa tanışmakta kullabılabilecek söyleyin lütfen.

bunu yapamıyorsan hiç uğraşma bence dostum.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Ben isimli topic in ortaya çıkış sebebini görüyorum burda :].

Kendi sınıfından güvendiğin sağlam kız arkadaşların varsa. Onlara konuyu aç. Kızların kulakları yarasa kulakları gibidir. Mutlaka hakkında birşeyler duymuşlardır. Duymamışlarsada sen konuyu açınca kesin duyarlar. Onlar herzaman duyacak bişeyler bulurlar. Ama konuyu açtığın arkadaşın mal gibi olmasın dikkat et. Gidip direk şu kız nedir necidir diye soruşturmasın. Saman altından su yürütsün. Önce bilgi sonra muhabbet.
Sosyal ağlarda paylaş

kızın yanında birşeyler arıyormuş numarası yapılır. özellikle bunu yaparken kız rahatsız edilir.
- bir şey mi arıyorsunuz? (normal... olabilir...kız değil mi)
- evet...denilir ve aramaya devam edilir
- pardon ne aradığınızı söylerseniz belki yardımcı olabilirim...
- şey...sizinle tanışmak için bir bahane arıyorum...
- hmm...galiba buldunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...