Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Arkadaşlar aramızda Travian oynayan var mı..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 salak bi oyun kademeleri 11 er falandı hepsni sonra arkadasıma verdim cok sevindi :=) oynamayın çok dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ben oynuyorum. bu arada açılmıştı :P http://forum.paticik.com/konu.php?id=170704 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bende başladım ya fena diil gibi göründü bana takılıom o yuzden..ittifak kurma gibi durumlar olursa ben hazırım yada beraber olalım istersen..?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 oynuyordum bıraktım :) gereğinden fazla bağlanman gerekiyor eğer üst sıralarda yer alıcam diyorsan.. öbür türlü de eğlenemiyorsun, eziliyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 lolı pop beraber olalaım ıstersen ne be?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 senn anladıgın anlamda beraber olalım deil o =) ittifak olarak beraber olalım mı dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ben korktum cevap vermedim zaten o yüzden. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar