Masteis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Metin belgelerinde ki korumaları nasıl kaldırabiliriz? Salt okunurluktan söz etmiyorum. Bir metin dosyası indiriyoruz fakat korumalı üzerinde değişiklik yapamıyoruz. Bütün belgeyi kopyalayıp yenisine yapıştırdığımızda ise bu seferde tablolar birbirine uyuşmuyor görünüm bozuluyor. Korumayı nasıl kaldırabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 benim bildiğim o salt okunurluk oluyor ama.. ayrıca d&y plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 neyse sorun çözüldü koruma kaldırmayı bulduk fakat bu seferde parola sordu ^^ teşekkür ettim [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 11:04 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 word'lerin falan parolalari cok kolay kiriliyordu. kirmak bile denemez aslinda direk dosyadan okuyup soyluyordu program sana parolayi ... advanced (zip|rar|word|excel etc) password recovery seklinde aratirsan cikar kesin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar