Mavi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Selam Netten bir film çektim .mpg uzantılı ancak bs playerde açamıyorum ? codec olarak ffdshow kurulu ekstra bir ayar yada codec daha mı kurmam gerekli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bence son sürüm "all codec pack" lerden birini çek, büyük ihtimalle işe yarar. hem kökten çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ffdshow u sileyim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 http://filehippo.com/download_klite_codec_pack/ bu codec packi kur sonra player olarak gomplayer kur video derdin kalmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Aslında komple paket yerine toollar var dosyanızın kullandığı codeci söylüyor sizde yüklüyorsunuz falan onlar daha işlevsel komple packlerde hep sorunlar oluyor sistem donmaları performans kayıpları vs (en azından bende oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 kaza lite codec pack kurdum sorun halloldu. o playeride kurdum deniyecem tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 k-lite evet çok işe yarıyor. her bi haltı media player clasic le açıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 media player classic aslinda güzel ama bazi ayarlari eksik o yüzden o playeri öneriyorum ikisi süper bir kombo oluyor =) ps.mavi sende bir iyilik yap sizin elemandan su msn offline muhabbetini arakla cok lazim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 vlc de otu boku açmada kraldır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 evet vlcpayer i tek gecerim [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 22:12 tarihinde, ajmet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 vlc onune ne atsan aciyo, dosya tammis eksikmis bozukmus codecmis umurunda degil, baban ciksa onu da acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar