Lixad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Hehe sakın başlığa bakıp da bu programları eleştirmeyin ilgi çeksin diye öle bşalık attım :). Evde sıkıntıdan sadece noktalar arası renklendirmeye dayalı bir dizi program yaptım ne işe yarar bilmiyorum ama göz çok hoş görünebiliyorlar. Programlarda texture mexture yko programlar dinamik olarak yaratıyor görüdğünüz herşeyi. Mouse tuşlarına tıklayarak b,işiler yapaiblirsiniz; Burdan Yakınız [hline]Alma? Mater? [Bu mesaj Lixad tarafından 23 September 2003 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 kendimi hipnotize etçektim şu çizgiciyle :P[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 çok ilginç şeyler var da kreatif şeyler yapanlar bir de ss alsa ne iyi olurdu di mi[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ss al kendin yahu uraştırtma programımı :))[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Ama verdiğiniz değerler ve oynadığınız şeylere göre değişik motifler yaptırtma şeyi eklenebilir ama uzun iş yhau :).[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 O çizgicilerle ismimi yazıyorum süfer oluyor :))[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 işte diyorum süper yapanlar ss alsa buraya koysa.. programlık bişi değil ki. ilginç şeyler yapanlara lafım..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ben süfer biçimde LİXAD yazmıştım ama ss i bulamıyorum şimdi bulursam korum :)[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar