Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ragnarok Klasik kaosumdan ayrılıp , basitçe ve derin çalışmak zor geldi. Aklım sürekli kendini dağıtıp duruyordu , ama sonuç olarak ortaya güzel bir şey çıktı sanırım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Dinlemek için ogg vorbis codecleri lazım. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 20:44 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Hoş olmuş. Neyle yapın bilmiyorum ama davul da ziller güzel fakat hit ve kickler hem iyi duyulmuyor hemde suni duruyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Sağol. Guitar Pro 5.2 (Gitarlar ve davulda RSE'yi kullandım.) , Audacity (Genelde ciddiye alınmıyor bu program ama doğru ayarlandığında vts efektleri bile kullanabiliyor , Pro Tools sistemim olmasına rağmen Guitar Pro gibi mix işini kendi halleden programlarla sadece Audacity kullanıyorum.) , M-Audio Oxygen v2 , M-Audio Firewire Solo (XP altında , Vista sürücüsünü hala yayınlamadılar.) , Finale 2005(Piyano için.).
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Güzel tebrik ederim başka çalışmaların var mı?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 http://www.soundclick.com/melodiac Bir tane de upload ediyorum şu anda konusunu açacağım.
Öne çıkan mesajlar