Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

model uçak ve helikopter

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Babamın çok eski bir hastalığı idi bu eh yaşlanınca biraz daha merak salar oldu tabi, bende zamanla hastası oldum bu model uçak helikopter işinin şu an evde 2 uçak var 3.cüsü gelicek, 2 tane aynı model helikopter var birini kobay olarak kullanıyoruz yani hasarlı iniş kalkış çalışması için, diğeri ise artık şov amaçlı duruyor kenarda :) resim çektim bol bol ancak çok fazla resim var hepsini birden koyamıcam zamanla koyuyorum bu upload işi de çok sinir bozucu belirtmeden geçemicem önce helikopterden başlayalım;

bu esky lama v3 boyut olarak çok büyük değil daha çok ev ortamında uçurmak için ayıptır söylemesi deli uçuruyorum;

[spo][/spo]

[spo] [/spo]

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 20:32 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

hayvanlar gibi uçuyor afedersin :P ben daha çok helikopter hastasıyım işte kaldırması falan çok daha rahat dertsiz oluyor uçaklarda kesin hasar alıyorsun ilk kez uçurucaksan birde mesafe açıkalan pist mist zor işler bu dediğim gibi ufak olduğu için ufak dediğimde 15-25 cm uzunluğundadır yaklaşık olarak bunun 2 kanallı sanırsam bu bunun 4 kanallıları da var dragonfly idi adı yanlış hatırlamıyorsam.Onlar ters falan uçuyor yakında uçurucam nihaha video da olması lazımdı.

PS:uçak resimlerini de upload ediyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben baya hevesliyim bu olaya ama bir türlü el atamadım çokta bilgim yok açıkcası resimlerden ziyade nasıl yapılır bu uçaklar yada nerden alınır maddi olarak götürüsü nedir falan bu konularda bilgi verirsen birazda ilgilenler değilde hevesli arkadaşlarımız içinde iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

valla bu iş biraz tuzlu, benim uçurduğum helikopter 300 ytl civarlarında olması lazım bunun yedek parçalarını da ekle üstüne çünkü lazım oluyor kolay hasar görüyor türkiye de pahalıya satıyor babam çinden paypal vasıtasıyla getirtiyor, çinlilerle muhabbet falan ediyoruz msn den, adamlarla akraba olduk o derece çok fazla olmasa da ordan daha ucuza geliyor kargo dahil.

edit: uçakların fiyatları hakkında teknik bir bilgiye sahip değilim ama helikopterler daha pahalı olması lazım, bir de kanal sayısı arttıkça fiyat artıyor tabi.

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 21:10 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende picooz var.kargo dahil 70 milyon civarına ebaydan aldım. ama kinderden çıkmış diyo görenler(abartı tabi o kdrda uyduruk deil). helikopterden ucuza heves almak isteyenler için ideal.

http://www.youtube.com/watch?v=lHlszS2hwcc

cidden ama ucuz bişeyde genede ilk geldiinde baya bi hayal kırıklığı yaşıyonuz.

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 22:43 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

ya bende maketlerle bayağı ilgiliyim bir kaç maketim var ama benim maketler 1/72 savaş araçları genelde.1/44 bir tane Fokker alacağım Manfred Von Ricthofen (Red Baron) 'inkinden;

En iyi uçağım şuan ki İngiliz Sopwith F-1 Camel;
[spo][/spo]

En karizmatik kara aracım Tiger Tank
[spo][/spo]

aslında çok daha iyi bir uçağım vardı ama çok beğenen bir arkadaşıma hediye ettim,

Sosyal ağlarda paylaş

10-15 dakka arası değişiyo. zate hiç bi zmn bi kerede bitirmedim şarjı 5 dakka sonra sıkılıyosun çünkü kontrol denen olay pek yok alette. bide nereye çarparsa çarpsın bişey olmaz diyoları benimkinin arka pervane kırıldı,neyseki paketten yedek pervane çıktı. ama bi daha kırılırsa direk çöpe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...