Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Darkness and Light Biraz önce hesap açtım.Oyuna giriyorum.Yepisyeni bişey. said: 180 MB kadar bir clienti var.Patchlerde 3 dakika sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 LoL! İndirmeyin.Dota klonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 iyi bir clon mu kotu mu? ss felanda koymamislar sitesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 http://global.onlinedal.com/forum/display_forum_topics.asp?ForumID=8 soyle screenshotlar die forum var oraya goz at istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Dota çok daha iyi.Sildim bile oyunu. Warcraft rulz!!! edit: zaten wide screen desteğide yoktu. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 03:22 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ss'a bakacaz diye forum linkini gormemisiz eheh. pek de guzele benzemiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 dota falan çok daha ayrıntılı kalıyor yanında.. Oynanışı çok daha hızlı dotanın.. Deymez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar