ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ne zaman geldin ruhum Görmedim seni Uçaktan atlarken Unuttum galiba özledim ooooo Sarıl bana ruhum ne olur Sar beni Çıglıklar geçti üstünden Bulutlar geçti Ve o gençlik günlerimizde Sen ve biz Seni öldü sandım ruhum Biliyor musun Sensiz yaşamaya alıştırdılar Galiba özledim Evet Galiba özledim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 geçiceeek :) vakit biraz gel msn'e ya :) boşver bunları kafanı boşaltırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kimi özledin ruhunumu anlamadım ben :) biliyorum şarkı oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 tam bu sırada black eski kız arkadaşının resimlerini almaktadır. mp da sezen aksu- istanbul çalmaktadır ağlar... ağlar.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kaçıncı black bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 4. Black niye ağlıyomuş? ilk 3e giremediğinden.. eki eki.. diyerek kendi topiimi batırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kırmıyım kafanızı şimdi ilk black benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 hayır kara murat benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kızılderili şiirleri gibi olmuş.onlarda ruhları kaçmasın diye dururlar falan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar