Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Arkadaslar Bir Ara Bizim Bir Listemiz Vardi Kan Arayanlar Icin..Aradim Bulamadim Hazir Bir Arkadasimizada Lazim Oldu Tekrar Gundeme Geldi Tekrar Yazalim Listeleyelim Lazim Olsun Mumkunse Sabitlersek Ihtiyac Durumunda Faydali Olur Diye Dusunmekteyim... Not : Konuyu Aradim Bulamadim Varsa Ozur Dilerim... Not 2 : Arkadaslar Kan Olayinda Yas Cinsiyet Falan Önemli O Yuzden Butun Bilgileri Yazarsak Güzel Olur.. Örnek: Ad Soyad: Yas: Cinsiyet: Sehir: Kan Grubu: Telefon: Selinde Olursa Herkez Rahat Sekilde Aradigini Bulur... Kan Ariyanlar ve Verecekler Icin Bilgi: [spo]Alıcı Kan Grubu Verilebilen kan grupları AB Rh+ Tüm kan grupları AB Rh- O Rh- A Rh- B Rh- AB Rh- A Rh+ O Rh- O Rh+ A Rh- A Rh+ A Rh- O Rh- A Rh- B Rh+ O Rh- O Rh+ B Rh- B Rh+ B Rh- O Rh- B Rh- O Rh+ O Rh- O Rh+ O Rh- O Rh- [/spo] [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 08:57 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ad Soyad: Emre Koç Yas: 18 Cinsiyet: Erkek Sehir: Istanbul ( Asya/Avrupa Farketmez ) Kan Grubu: AB Rh+ Telefon: 0535 944 01 82 [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 08:57 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Yardım etmek çok isterim de buraya da telefon yazmak açık açık biraz tedirgin ediyor, ona da bi çözüm bulsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ben Zannetmiyorum Patiden Bole Bi Konu Icin Acilmis Bir Topikten Telefon Alinip Sapiklik Yapilacagini..Patiler Yapmaz Öle Seyler..( insallah ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paticik'e birtek Pati'ler girmiyo ki... Yazmayın telefonunuzu açık açık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 dynun a katılıyor, pm atıyorum an itibariyle pm ne ise yarıcak diyorum, ne işe yarıcak? [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 08:45 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sizin gorusunuz saygi duyuyoruz haklisinizda..o zmn iletisime gecilebilicek bisi yazin gunluk girdiginiz bir mail falan gibi...telefon mevzunu uzatmayalim konuyu baska yerlere goturmeyelim diyorum tekrar tsk... Not: olay basima geldi kan bulana kdr canimiz cikti zamaninda o yuzden tekrar acma geregi duydum konuyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ad Soyad: Dinan ESER Yas: 20 Cinsiyet: Erkek Kan Grubu: 0 Rh- Şehir: Eskişehir [spo]dinaneser[at]gmail[dot]com[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ad Soyad: Erhan Aydın Yas: 20 Cinsiyet: Erkek Kan Grubu: 0 Rh+ Şehir: Ankara Mail : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ad: Deniz Bayrak Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Kan Grubu: A RH+ Şehir: İstanbul Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 AD:Samet Çetin Yaş:20 Cinsiyet:Erkek Kan Grubu:AB Rh+ Şehir:Eskişehir [email protected] [ Mesaj 29 Nisan 2007, Pazar - 11:15 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Ad Soyad:Ege Balcı Yaş:16 Cinsiyet:Erkek Kan Grubu: B Rh+ Şehir:İstanbul [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 dynun senin kan acayip değerli aman diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 dövmesi olan kan verebiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ne alaka abi verir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 kalıcı dövmeyse veremiyor diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 sebep?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar