Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Yeni hafta başladığı için yeni konu belirledim. Geçen seferki "ingilizce" olduğu için sevilmemişti, umarım bu seferki hoşunuza gider. Konumuz şu: "Biz büyüdük ve kirlendi dünya" Bu cümle aklınıza neyi getiriyorsa, onu yansıtmakta serbestsiniz. Yarışma hakkında açıklayıcı bilgi için ilk topiğe bakabilirsiniz: http://forum.paticik.com/konu.php?id=179329 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 nerden buluyosun boyle kil konulari bi anlasam. katilcam diye hevesle actim, errrrr diye kaldim. ayrıcana niye konuyu sen seciyomussun bakiim? birinci secsin veya baska bişe olsun, ya da kil konu secme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 aklıma gelen ilginç şeyleri seçmeye çalışıyorum. "deniz manzarası çizin hadi bakayım" gibi basit şeyler olmasın diye uğraşıyorum. eğer güzel bir fikriniz varsa, özel mesajdan onu söylersiniz bana, bir sonraki haftanın konusu o olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bu haftayı da kapadin yani? ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 *eline kağıdın ve kalemini alır. ölçülerini ayarlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bunun da Türkçesi bozuk. Neyse artık kısmet bir sonrakineymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 türkcesi bozuk ama önemli değil sonucta şarkı sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Chiptech kazandı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 güzelmiş evet [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 03:48 tarihinde, Dynun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ben büyüdüm, çok kötü dünya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 kompetanlarımı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 [spo] [/spo] YETER! İlhamlar: MC hammer- Can't Touch This, selçuk erdem karikatürleri, Tina Majorino, Babel_(Film)Dip not: İlk düşündüğümde "buralar bööle yeşildi" temasıyla yapiyim dedim. ama kol daha çok "dur" gibi durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Angelotti, o ikiz kulelerin hayaletimsi bir görüntü olusturmasi bitirmis olayi, cok iyi. Amcam da pek bi sekermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 o amca tanıdık geldi bana yahu.kim ki o? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bakkal amca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Yarışmalara kimse önem vermiyor. Yeniden söylüyorum ; paticik erimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 resim yapıyorum da 12 yi biraz geçse bişey olmaz di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 2 dakikan var dostum, elini çabuk tut =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ding !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bitmedi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 eheey. pazartesi bilem geçti. topik kitlense ya. oylama topiki açılsa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 yalan o işler. kimse sevmiyo görsel sanatları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kahrolsun sanat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 olmasın ya. işim sanat benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar