St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Dün bu pointçiklerden olmadığı için petime bişi öğretemiyodum bugün bi ara baktım 11 olmuşlar nedir bu pointçikler ne işe yararlar ve nasıl toplanırlar bilen var mı acaba?Tecrübeli hunterları paylaşıma davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Pet ile beraber avlandıkça o pointlerden alıyorsun zaman içinde yani özel bişi yapmana gerek yok. O pointlere göre hayvanına özellikler öğretiyorsun armor vey özel hareketler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 peki bi hayvandan öğrendiğim herhangibir özelliği başka bir hayvana türü ne olursa öğretebilir miyim.Aklıma çok saçma bişi geldi ondan soruyorum:) mesela bi örümcekten venom gibi bişi öğrenirsem bunu kedime öğretebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Belli hayvanlara sadece o türe özel şeyleri öğretebilirsin. Kendihe hayvanlardan bişi öğretemezsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 hah onu diyom zaten :) yani kedim hiç bir zaman birini zehirli ısıramıcak öle mi?ona öğretebileceğim şeyler belli başlı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 http://www.goodintentionsguild.info/hunters.html Hangi hayvanların hangi abilityleri öğrenebileceğini anlatan güzel bi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 teşekkürler yaa sorulcak çok soru var burdan devam edeyim bari.leatherworkingi 75-150 arası hangi hayvanlarda ve nerde geliştirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Barrenste devam et. Zaten sen lvl atladıkça kstiğin beastlerin derilerini yüz o yükselecektir. Genelde senin lvlına paralel gider yani özellikle bi yerde olmak zorunda kalmazsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 leatherworkingi deri yüzerek değil yüzdüğün derileri ürüne çevirerek kasabilirsin. tabi sen büyük ihtimalle skinning yazacaktın, skinningi de kendi levelından olan hayvanlardan rahatça alabilirsin. level kasarken bir yandan o da gelişir, herelde first aidden sonra en kolay kasılan skilldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ahh evet skinning dicektim :)teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Hayvanla ugrasmayin yazik günah salin hayvanlari gitsin töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar