Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Şimdi arkadaşlar ben pek yardım almam bu konuda ama durum çok karışık. Üniversite için çizim kursuna gidiyorum. Kursta 6 adet kız var,4 tanesi hep geliyor(1 tanesi yeni o da hep gelecek) 2 tanesi arada bir geliyor. Bu 4 kız üzerine yoğunlaşıyoruz şimdi;kızları A,B,C,D olarak adlandırıyorum. A kızı bana kesik ama beğeneceğim bir kız değil(yumuşatarak böyle söylenir sanırsam). Bu kızın bazı konuşmalarını ve işaretleşmelerini duydum o zamandan beri uzak duruyorum,tırstım(biraz iri kendisi). Ama hala arkamdan konuşmalar yaptığını duyuyorum,kantinci kızla kaynatıyorlar. "Benden soğudu" falan diyor.Derste konuşmaya çalışıp rahatsız ediyor. Birincisi ben bu kızdan nasıl kurtulacağım? Ondan sonra bir de B kızı var. Bu da tuhaf hareketler yapmaya başladı.Kızla normal arkadaşlık ediyordum ama geçenlerde "bir konser var gidelim mi" gibilerinden hafif dokundurdu. Bir de C kızı var. Kendisi güze,alımlı,zeki,utangaç. Önceki hafta koridorda duvara yaslanmış beklerken o utangaç kız geldi tam karşıma duvara yaslandı,durup öylece hafif gülümseyerek bakıyordu. C kızının bu olayından sonra ben kendisine çalışmaya başlamıştım ki dün C kızından bile güzel,melek gibi bir hatun kişi olan D kızı katıldı kursa. Benim sorum şu: A ve B kızlarınıa çalımı nasıl atarım,çalımı attıktan sonra C kızını elden kaçırmadan D kızına çalışmaları nasıl sürdürürüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 A B C .... easy as ... 1 2 3 ... as simple as ... Do Re Mi... D you and me girl :D okurken şarkıyı dinliordum :P jackson 5 - abc böle bişi yazdım boşver sen :D neyse bence a ile b ile az konuşup böle c ile yakınlaşıp d ye yaz :D c yi arkadaş gibi takıl ne bilim yap bişiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 abi sen naaaptın yaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ahah harem kurabilirsin brz kasarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 c kızı ile paslaş.. hafif bi arkadaş ilişkiniz olsun ama ona güven ver.. yani seni öyle aklı fikri yatağa atmak olan bi insan sanmasın ( gerçi öylemisin bilmem yanlış analma :))] .. D kızına da geldiği zaman en çok sen yakın davran böyle kantinde falan hafif kes onu farketsin kestiğini.. ilgilendiğini düşünsün kendini naza çeksin sonra sen kaçmaya başla bak o nası sana geliyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bence cevap C onunla bununla ugrasma ona odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 gören yavşıyor desene.zor valla işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 A ile B yedek klübesine. C ve D ile paslaş, iyi orta gol getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 hem b hem c hem d derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 E) hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kurstaki tüm hatunlar bana hasta tadında bi post olmuş acı çektim okurken >.< ama ben olsam cevabı C işaretlerdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 c'yi gotur madem, sonra baktin sikildin kizdan d'ye gidersin. c'yi birakip d'ye gidersen yedek klubeden bir elin nesi var iki elin sesi var girer oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 d ile uğraşmazsan diğerlerini alsan bile kursağında kalır ya.d ile uğraş d ile.zoru iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 c'ye gidersen d kıskanır,sonradan elde edebilirsin,d'ye gidersen c beraber olmaz senle.gurur yapar atık mıyım ben diye. c.başlangıç içinde ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 malik sendenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Fazla güzel kızın derdi de çok olur.C yi kitle sen orta yolu bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 sakın direk Dnın ustune atlama da... bence en dogrusu A ,B ve C'yle ve ozellıkle C'yle arayı yakın tut , hatta hafif hafif flort et. Tabi onemlı olan D'nın bu ufak flortlerın farkında olması. Son hareket de A B C ye yolu verip D'ye yazmaktır. bence en yanlışı da direk Dye yazmaktır. Cunku boyle bir durumda gotingen kalkıngen durumlarına gırmemesı olanaksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ikili oynayım derken madara olma derim.Sonra kızlar hep bir ağızdan hit the road,jack and dont you come back no more no more no more derlerse bud bundy olursun tatlı çapkın tiyatrosu biter madara maymun başlar demedi deme o iri kıyım dediğin kıza anti patik davranma sonra bu adam taciz etti felan diye yayar (reddedilen insan egosunu konuşturur) çoşkun olursun mesafeyi koy sevecen adamı oyna iri kız senin diğer kızlara açılan penceren olur,simetrik değil diye bir insanı dışlama hatanın daniskasını yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 abi ne bu ya pazar olmuş etraf nasıl bişeydir o olmaz ise o olur bu olmaa onuda götürürsün oh be.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 @Villians: Ben Cthulhu'yu götürüyorum mesela. Gerçi o bana pas vermio da. (O nası oluosa) Valla ne diim. Kolay gelsin diyip geçesim var da hani ille de birisini istiyorsan yorum yapmadan C demek zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 hic birinden medet ummamak lazim, bir E kisisi gelirse o zaman noolcak durumun hehe aman dikkat et de bütün alfabeyi elden gecirme, fazla acilip ^^ onun disinda C ve D hatunlarina yogunlas bence(bokunu cikarmadan, arkadasca hangisinin sana daha cok hitap ettigini ögrenmek acisindan), sonucunu da kendin görürsün. ha A ve B hatunlarini birak öylece, eger ''kacan kovalanir'' tabirine uyuyorlarsa, zaten naparsan yap bi ise yaramicaktir. ehu o degil de acaba sen bu hatunlarin gözünde alfabenin hangi harfisin? bunu da göz önünde bulundurmak lazim ama di mi.. (tamam gidiyorum cenem düstü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ya sen d'ye yoğunlaş.c'yi cazibenle elde edersin her halökarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: ehu o degil de acaba sen bu hatunlarin gözünde alfabenin hangi harfisin? Hahah buna güldüm baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ehehehe sana tawsiem aza kanaat etmeyen cogu bulamass.. birinin üstüne yogunlass..c'deki kıs adam gibi görünüo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kasma en buyuk goguslu hangısıyse onu sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar