Zopik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Nasil yapiyor bu abiler bunu ? Youtube'un sitesinde 10dk ve 100 mb diyor (veya demiyor dikkat). Ben youtube'u bildim bileli boyle yani yeni bir olay degil ama millet catir catir 30 dakikalik vidyolar yukluyor. Nedir sirri bilen var mi ?
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Belki rapid gibi gold üyelik falan vardır ? Hiç video yüklemedim çok da takılmam ama o tarz bişey olabilir... veya google ' dan bi hizmeti paralı alanlara bi hediye gibi bişeydir.. NOT : tamamen tahmin yürütme bi nevi sallamadır :)
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ya director, guru tarzı hesap türleri var. Başvuru yapıyosun, kabul ederlerse o tarz hesaba çeviriyolar, zebellah gibi video yükleyebiliyosun. Bikaç ay önce böyleydi yani.
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ahanda buldum. Bi deneyeyim bakalim hemen. Olursa vidyolara bogacam sizi, dileyin ne dilerseniz :) Ha bi de tesekkurler : )
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 nasılmış ya?anlamadım bişi..sölesene timoti
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Simcik kutulucum, my accounts'a girip oradan channel info'ya geliyosun. Change channel type linki ile degistiriyosun. Hemen belli olmuyor degisiklik. Yaptiktan sonra kapat ac. Olmadi kapakt, yat, uyu, kalkinca ac : p edit : yalniz hala ayni gorunuyor limitler. yani bir faydasi olmayabilir. deneyim gorcem birazdan ... [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 17:45 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 oluyo ben yaptım director oldum nick yokartik videolarımı takip edebilirsiniz :)
Öne çıkan mesajlar