Pluton Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Night elflerin şehrine nasıl gidicez gate felan var mı ironforge gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Wetlands'tan gemiye bineceksin. ORaya götürüyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 tşk ederim aradım taradım bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ironforge'a gatelemi gidiyorsun o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 magelerin portalını kastetmiş sanırım mageler açabiliyo darnassusa portal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 @Fin Stormwind'dın dwarf tarafından alt geçitle trenle gittiğin gate varya onu kastettim magelerin portl açabildiğini bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Alliance şehir ve kasabalarına gitmek genel olarak işkencedir. Horde'a her türlü deniz, kara ve hava ulaşımını sağlayan blizz ne yazıkki alliance'a bu konuda işkence çektiriyor. Zamanla alışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 o yuzden ironforgela stormwind metroyla bagli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Evet hordeların şehirleri çok daha cazip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ne alakası var horde lar da ally lar da gayet yerinde ulasımları. stormwind-ironforge zaten ally lar için resmen bir kıyak. horde için orgri-uc arası bi zeplin, ve tb için kuşa biniyosun. ally ların tek dezavantajı -ki hiç önemsenek bişey değil sw-if olayının yanında- sw-darnassus arasının iki vesait olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 zeplin metrodan daha iyi, birinde kuşla gidebilceğin bi aralık zaten ama zeplinde easterdan kalimdora kıyak geçiş. alliance IF den darnasussa gitmek için ıf the threamore'a gidiyo kuşla ordan gemiye biniyo sonra tekrar kuşa biniyo, cetrefilli yanı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 e o da blizzard'ın oyuncuyu oyunda daha fazla tutabilmek adına yaptıgı bişey. orgrimmar'dan ratchet'a gitmek için bile crossroads'tan aktarma yapıyo kuş. buna benzer daha bir sürü şey var oyuncuyu oyunda tutabilmek adına yapılmıs. zeplin metro'dan niye daha iyi? ikisinin de bekleme süresi var ikisi da yaklasık olarak merkeze aynı uzaklıkta indirip bindiriyo. zaman olarak da cok buyuk bir fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 auto unstuck hs cdsini proclamıyorken azeroth çok daha güzeldi.. @toggie : zeplin daha iyi argumanının altında yatan mantık sey sanırım; her zeplin kulesinde iki farklı destinasyona giden 2 farklı zeplin mevcut, metro ise tek guzergahta ilerliyor vs [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 23:15 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ama zepline karsılık gelen sey metro değil ki zaten, ally ların gemisi var aynı sekilde isleyen. metro tam bir kıyak :) belki de darnassus yolunun telafisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Valla gemiler falan güzel de, Menethil-Ironforge arası çok kasıyo. Yeni açılmamış karakter için zaten sorun yok, büyük ihtimalle binek vardır, yoksa da yolda zor ölür. Ama 10-11. level bi nub karakter o yolu yürürken 2149 defa ölüm tehlikesi atlatıyo. ?? level moblar düzüyo resmen. Ha önemli mi, diil tabi. Bi kere kuşu ayarlayınca bitiyo olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 level 11 olup da night elf olmayanın darnassus'ta ne işi var? night elf olup da level 11 olanın sw'de ne işi var diye sorarım ben şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Westfall'da kasmak istiyodur? Benim gibidir yani asfasddsxv? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 0kk3a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 horde olun kurtulun kardeşim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar