gellidus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 80 dakika iyi dayandık gerçekten kotu beşiktasın oynamasına ondan daha kotu fenerbahcenin oynamasına bi 10 dakika fenerbahce ıyı oynadı.. ama allahtan deivid diye korkunc bir futbolcu varda adam butun tehlikeli ataklarda 5 metre geriye pas attı.. bizde burak baki sizde deivid [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 21:59 tarihinde, gellidus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 cintonik nerde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Beşiktaş avantajlı, iki maçı da kendi sahasında oynuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 onlar şimdi bahane peşinde.. Ya ısıklar fenerbahceli futbolcuların gozunu aldı spotlarda fenerbahceye karsı 11vs576 mac yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ya maç bariz bizim hakkımızdı diyebiliyosa beşiktaşlılar eywallah ! içiniz rahatsa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Fistan nerde goren var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Girilen pozisyonlara gore degerlendırıyorsan bjk nın hakkı.. Mucadeleye gore degerlendırıyorsan bjk nin hakkı Kaliteye gore değerlendiriyorsan bjk nin hakkı.. Neye göre fenerin hakkıydı maç? Birtane semihin pozisyonu dışında kaleye giden topunuz varmı.. Haa pardon birde tumerin cektıgı sut var leblebi tutar gibi tuttu runje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bakiye laf yok, abim bile beğendi onu :) ben burak'a taktım kafayı. bu adamın ne oynadığı, naptığı belli değil, okyarın dediği gibi tigana, burak'a gizli görev veriyor ve kimse naptığını anlamıyor. içimize sinmek mi ? ya bırak. bahaneniz de yok. ne taraftar çirkin bişi yaptı, ne yönetim maçı gerdi ve en güzelide ne de hakemden falso bişi oldu. varmı bunların dışında konuşacak bişeyiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bi 7-8 dakika top devamlı fenerdeydi amaçsız futbol orta sahayı gec kaleye dön uzun top atsın bjk belki yerleşmesse aradan tuncay kacar.. Vay guzel taktikkmiş ama PFC ile oynamıyorlar bjk ile oynuyorlar.. o 8 dakikada top 3 kere serdara geldi hiç runje ye gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bizim hakkımızdı demedim zaten ben ortadaydı maç ... attınız ... tebrikler. iki taraf da atabilirdi beşiktaş oldu [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 22:15 tarihinde, CwzX tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 istanbul belediyesinin tiganaya verdigi yetkiyle bobo da artik dunya evindeki futbolcularimizdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Burak Hakan Sukur gibi iyi kosuyor bosverin kossun.. Bayagı yordu rakibi ama biraz pas yapsa devamlı adamı geçmeye çalısıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 said: bizim hakkımızdı demedim zaten ben ortadaydı maç ... atınız ... tebrikler. iki taraf da atabilirdi beşiktaş oldu yanlış anlamışsın beni dostum. bende aksini etmedim. ama içinize sindimi lafına karşılık yazdım ben onu. ama fenerliler kalkıp maç bizimdi demesin. biz kazandıysak ki kazandık, maç bizimdir o zaman. rövanşa bakmak lazım artık. bu maç bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 evet yersiz bir tartışma oluyo zaten :D neyse bakalım görelim gerçi ben bu maçta daha fazla umutluydum saracoğluna göre ama:D olmadı ... kavga çıkmasın diyelim:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Fistan?Fistannn?? Nerdesın fıstan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 fistan fizandan ses geliyor mu kontrol etmeye gitmiş =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 fistani birak site yonetimi nerde? ankarali adminimiz nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 rövanşı var daha arkadaşlar şimdiden çok havaya girmeyelim,2. maçta elenirsek patlarız topluca burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 2 derbıden sonra fener ısmını değiştirir bence.Bıde zegnada okuyor ama konusmuyordur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 fenerli olan okuyorsa eğer üşenmez tebrik eder arkadaşım ... etmiyorsa zaten onun için yapılacak fazla birşey kalmamıştır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Tebrikler.. (kadıkoydede sizden tebrik bekliyorum) konuşmicam .. Edeceğim küfürü ettim.. bağırıcağım kadar bağırdım.. Sadece Tebrikler diliyorum ama aynı tebriki kadıkoy geceside sizden bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 maç fb'nin hakkıydı, kadıköye artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 şimdi maçtan geldim, geçmiş olsun tüm fenerlilere... İki takım da iyi değildi ama hakkımızı aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 fıssssstan hala yok :) czwx senıde tebrık edıyorum supersın forumumuz yenı bır smoke kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar