Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Fenerbahçe.. / Fortis Türkiye Kupası

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Eeeyyy toki efendii eeyyy iyi dinle bre memnun (yada neyse )

Yemişim tümer i. Biz kaçtane tümer gönderdik bu takımdan. Carewler noumalar ferdinandlar gitti.
Ben birçok maça gittim hiçbir beşiktaşlıdan duymadım "ulan keşke bizde olsaydı" lafını.
Çıktı oynadı aslanlar gibi.ADAM gibi gitseydi eyvallah tribüne çağrırdık yine.
Ama kalkıp "ben kesin konuşuyorum Türkiye de başka takımda oynamam hede hödö" dedikten sonra fener le anlaşırsa yanlış yapar kırarım lan ben adamın kafasını döverim ! akıllı olun dağıtmıyım öhö öhö pardon!
eee şey

boş konuşma toki efendi. :(
Sosyal ağlarda paylaş

yahu dediklerimle alakalı bişey yazmamışsın ki? biz ne tümerler gönderdik demişsin, tümer gibi giden olmamış daha önce. ah keşke demessiniz tabi tümer için. ama sizi bir anda satması öyle bi içinize oturmuş ki adama hala allah affeder biz affetmeyiz triplerindesiniz. ben de merak ettim hala da ediyorum acaba ne yapabilir yaratıcı bjk taraftarı bu adam için.
Sosyal ağlarda paylaş

@toggie

Emin ol ki daha önce Beşiktaşa Fenerbahçe taraftarlarıyla karşılıklı küfür etmiş daha sonra tv kanallarına ben Fenerbahçeliyim ve türkiyede başka bir klübün formasını asla giymem diyen bir Tuncayı asla Beşiktaşımın forması içinde görmek istemezdim .

Siz bu adamı gönül rahatlığı ile seyredebiliyorsanız zaten kimsenin birşey demeye hakkı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben de merak ettim hala da ediyorum acaba ne yapabilir yaratıcı bjk taraftarı bu adam için.

"Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek, tümer inönüye nasıl gelecek?"
Bekleyip hep beraber görelim istersen yarınki maçta ;p

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 23:19 tarihinde, Copycat tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...