Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Fenerbahçe.. / Fortis Türkiye Kupası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eeeyyy toki efendii eeyyy iyi dinle bre memnun (yada neyse )

Yemişim tümer i. Biz kaçtane tümer gönderdik bu takımdan. Carewler noumalar ferdinandlar gitti.
Ben birçok maça gittim hiçbir beşiktaşlıdan duymadım "ulan keşke bizde olsaydı" lafını.
Çıktı oynadı aslanlar gibi.ADAM gibi gitseydi eyvallah tribüne çağrırdık yine.
Ama kalkıp "ben kesin konuşuyorum Türkiye de başka takımda oynamam hede hödö" dedikten sonra fener le anlaşırsa yanlış yapar kırarım lan ben adamın kafasını döverim ! akıllı olun dağıtmıyım öhö öhö pardon!
eee şey

boş konuşma toki efendi. :(
Mesaj tarihi:
yahu dediklerimle alakalı bişey yazmamışsın ki? biz ne tümerler gönderdik demişsin, tümer gibi giden olmamış daha önce. ah keşke demessiniz tabi tümer için. ama sizi bir anda satması öyle bi içinize oturmuş ki adama hala allah affeder biz affetmeyiz triplerindesiniz. ben de merak ettim hala da ediyorum acaba ne yapabilir yaratıcı bjk taraftarı bu adam için.
Mesaj tarihi:
@toggie

Emin ol ki daha önce Beşiktaşa Fenerbahçe taraftarlarıyla karşılıklı küfür etmiş daha sonra tv kanallarına ben Fenerbahçeliyim ve türkiyede başka bir klübün formasını asla giymem diyen bir Tuncayı asla Beşiktaşımın forması içinde görmek istemezdim .

Siz bu adamı gönül rahatlığı ile seyredebiliyorsanız zaten kimsenin birşey demeye hakkı yok.
Mesaj tarihi:
said:
ben de merak ettim hala da ediyorum acaba ne yapabilir yaratıcı bjk taraftarı bu adam için.

"Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek, tümer inönüye nasıl gelecek?"
Bekleyip hep beraber görelim istersen yarınki maçta ;p

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 23:19 tarihinde, Copycat tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
O değilde biz Aurelio'nun Turkiye Vatandaşı olması için başvuru yaptıgımızda yaygara kopardılar gene bize salladılar.Sora 1 hafta sora baktım Marcio Nobre olmuş Mert Nobre.Tutarsız klüp şu beşiktaş.Yaratıcı olsunlar biraz.
Mesaj tarihi:
beşiktaş a da yaratıcı olsunlar diyerek en abuk yorumu yaptığından dolayı

zartzurt konuşmacı ödülünü sana laik gördüm.

Beşiktaş Aurelio Türk vatandaşı olmasın demedi olucaksa Nobre de olur dedi. öyle de oldu!
Mesaj tarihi:
black, daha hoş bişi bul o zaman. ilk teklifi sen yaptın bende tamam dedim, maç başlayana kadar bişi bul. bu sezon bari alalım kupayı , nası bi duygu olduğunu tatmak istiyorum :d
  • Yeni Oluştur...