RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ikisini de yapmıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 eahuaddsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 işte zurnanın zart dediği maç kesin yenecez şampiyonluk bizim kupa bizim !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Eeeyyy toki efendii eeyyy iyi dinle bre memnun (yada neyse ) Yemişim tümer i. Biz kaçtane tümer gönderdik bu takımdan. Carewler noumalar ferdinandlar gitti. Ben birçok maça gittim hiçbir beşiktaşlıdan duymadım "ulan keşke bizde olsaydı" lafını. Çıktı oynadı aslanlar gibi.ADAM gibi gitseydi eyvallah tribüne çağrırdık yine. Ama kalkıp "ben kesin konuşuyorum Türkiye de başka takımda oynamam hede hödö" dedikten sonra fener le anlaşırsa yanlış yapar kırarım lan ben adamın kafasını döverim ! akıllı olun dağıtmıyım öhö öhö pardon! eee şey boş konuşma toki efendi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ulan tüpek vatanı korumaktan başka herhaltı yiyosun he. gidip nöbet tutsana açtın yine şom ağzını yenilicez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 yahu dediklerimle alakalı bişey yazmamışsın ki? biz ne tümerler gönderdik demişsin, tümer gibi giden olmamış daha önce. ah keşke demessiniz tabi tümer için. ama sizi bir anda satması öyle bi içinize oturmuş ki adama hala allah affeder biz affetmeyiz triplerindesiniz. ben de merak ettim hala da ediyorum acaba ne yapabilir yaratıcı bjk taraftarı bu adam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 askere gitsin önce o beşiktaş çarşısı erkeğe küfrede iştee sen bu kadar zavallısın tümer ehehe sanane istediğim şekilde yazarım! 4 duble rakı içmişim zaten aaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 0-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 @toggie Emin ol ki daha önce Beşiktaşa Fenerbahçe taraftarlarıyla karşılıklı küfür etmiş daha sonra tv kanallarına ben Fenerbahçeliyim ve türkiyede başka bir klübün formasını asla giymem diyen bir Tuncayı asla Beşiktaşımın forması içinde görmek istemezdim . Siz bu adamı gönül rahatlığı ile seyredebiliyorsanız zaten kimsenin birşey demeye hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 aboo tüpac konusmus yav off gıttı mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sbnn ben tümer'i bjk'de iken de hiç sevmez, hatta kişiliksiz oldugunu söyler, nefret ederdim. şu anda da fikrim değişmiş değil. ayrıca galatasaray'lıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: ben de merak ettim hala da ediyorum acaba ne yapabilir yaratıcı bjk taraftarı bu adam için. "Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek, tümer inönüye nasıl gelecek?" Bekleyip hep beraber görelim istersen yarınki maçta ;p [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 23:19 tarihinde, Copycat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 tümer yokmuş gibi davranılırsa yapılacak en güzel şey olur ama sanmıyorum çok zor. mutalaka birileri dayanamaz diğerleri de gaza gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 illa ki pankart açılacaktır. tümer bakalım oynayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 tümerin 1 gol 1 asisti var.yazın bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 kim içirdi fistana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 o deil de tümer bi penaltı yapsa bi de kendi kalesine atsa çok bomba olur:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 o zaman fenerliler başlar kıyak yaptı diye süper olur ya keşke olsa öyle bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Valla Baliç Galatasaray forması giyeceğime kefen giyerim diyip Galatasarayda oynamış bi insan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 O değilde biz Aurelio'nun Turkiye Vatandaşı olması için başvuru yaptıgımızda yaygara kopardılar gene bize salladılar.Sora 1 hafta sora baktım Marcio Nobre olmuş Mert Nobre.Tutarsız klüp şu beşiktaş.Yaratıcı olsunlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 beşiktaş a da yaratıcı olsunlar diyerek en abuk yorumu yaptığından dolayı zartzurt konuşmacı ödülünü sana laik gördüm. Beşiktaş Aurelio Türk vatandaşı olmasın demedi olucaksa Nobre de olur dedi. öyle de oldu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 tutarsızlık gormek ıstıyorsan azız yıldırıma bak cıntonık.Istıfa edıyovum edemıyovum taraftar bırakmıyor.Bıdaha edıyorum olmadı babam bırakmıyor vs vs..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 maçı DigiTürk mü verecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 black, daha hoş bişi bul o zaman. ilk teklifi sen yaptın bende tamam dedim, maç başlayana kadar bişi bul. bu sezon bari alalım kupayı , nası bi duygu olduğunu tatmak istiyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar