paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 o da illa başkasından almıştır. Örnekse Descartes, Dante, Fuzuli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Uçabilen nesne, uçabiliyor çünkü yerden yukarı gidebiliyor. Herşey geldiği yere dönmez mi? Döner. Artık kimse bunu diyen arkadaş demek istemiş olabilir ki; hepimiz yerden geldik yere gidiyoruz, uçmayın ya da madem uçtun yeteri kadar uzun uç ki uzaya -boşluğa- kadar gidemezsen yeri ıskalamazsın. Çakılırsın kafa üstü, yazık olur sana; ama yeri ıskalarsan uzayın sonsuz boşluğunda bir ömür boyu küçük kütlene bağlı olarak önüne çıkacak ilk uzay cisminin çekimine kapılıp gene geldiğin yere dönecek olmanın az önce belirttiğim gerçeği doğrular nitelikte olması bir yana dersen ki ben gemi yaptım öyle atlar zıplarım gezegenden gezegene bak işte burası biraz çetrefil de, bırak gündeme getiren bu sözü düşünsün gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bu lafı "hitchhiker's guide to the galaxy"de okumuştum. "uçmanın ilk adımı kendini yüksek bir yerden atmaktır. eğer yeri ıskaladıysan, uçuyorsundur". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yer sonsuza kadar ıskalayamıyacağın kadar büyük alın karşı hipotez kendim yazdım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ıskalamak uçmaktır. ne kadar büyük olursa olsun, ne kadar uzun süre ıskalarsan o kadar uzun süre uçmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yeri vurursan yerde saplanıp kalırsın yeri ıskalayacaksın yere sağlam basmayacaksın ki uçabilesin... Asılnda böyle düşünüldüğünde sözde bahsedilen uçmak kavramıda mecazlaşmış olur ve mecaz birşeyin üstüne yorum rahat yapılır... Böyle düşünürsen işin dahada kolaylaşır işte =) şimdi biri çıkacak bana zaten mecazdı o diyecek ben oturup kalacam ama olsun...^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 insan olduğun için illaki yere düşeceksin, sadece yeri ıskalarsan düşmeye yani uçmaya devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar