Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Pre-order codeunu boxsuz email yoluyla alabileceğimiz bi site bilen varmı acaba kurcaladım baya bulamadım Bu arada us serverları için ama bilen varsa euda olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 şurasi var ama nedense kredi kartimi bi türlü kabul ettiremedim. [spo]http://www.codemasters.co.uk/eshop/more-details.php?digitalitemid=43[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Tüh yahu, ben az önce Sendit'ten preorder ettim ama Codemasters'ın sitesindeki olay orada varmı bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Senditden box yolluyolar dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Bu arada codemasterdan almaya calisinca yine delivery adress falan soruyo box yollamadıklarına eminmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ben us versiyonunu oynamaya karar verdim ve burdan http://www.onlinecdkey.com/ pre order keyi sipariş ettim şu an stocklari yeniliyormiş, lotro forumlarından bi kaç kişi de burdan key almiş,bazısına 1 hafta sonra gelmiş bazısına ertesi gün,bakalım bize ne zaman gelecek,ayrıca bu site paypalıda destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Sethlor, Ordan size geçiçi bir key ( 10 günlük idi başta sonra uzattılar bunun nedeni ise Release tarihinden önce girip pre-order avantajlarından yararlanabilinmesini sağlamak) veriyorlar mail ile , o key ile hemen indirip girebiliyorsunuz ancak box aldıktan ve geldikten sonra BOX daki orjinal key i account bilgilerinize girip guncellemeniz gerekiyor yoksa account bir süre sonra kapatılıyor. Ayrıca Gecici key ile beraber Digital DL yaptıgınızı belirten bir key daha mail e gönderiyorlar orjinal i satın alırken onuda girerseniz 5 EURO indirim yaptırmış oluyor boylece fazladan 5 EURO vermemiş oluyorsunuz. Yani 5 EURO ya oyunu alıp oynayacagınızı düşünmeyin :) Edit: EURO isaretini kabul etmemiş. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 21:42 tarihinde, jonq tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Valla onlinecdkey.com dan aldım bende hem pre hemde retail versiyonunu 8 gün oldu hala bi mail haber falan yok adamlara 2 kere mail attım naber nasılsınız diye onada cevap vermediler sanırım bizim paralara yattılar çok süper oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Google'dan biraz aradım. 2-3 yorum buldum. 2 saat içinde yolluyorlar key'i falan demişler. İlginçmiş senin olay. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 yaw bu onlinecdkey.com un allah belasını versin herkes şikayetçi bende ayın 10 unda pre_order key sipariş ettim daha gelmedi,adamlar 2 şer tane retail key almişlar 2 hafta önce onlarada bişey gelmemiş,valla site kolpa diyecem ama 1 ay önce order yapanların keyleri sorunsuz ulaşmiş,ne iş bende annamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar