Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 seneye yani bölüme geçtiğim ilk sene kaydımı dondurmayı planlıyorum.tekrardan öss vs için.$imdi $öyle bir$ey var kimi insanlar kayıt dondurmuyorlar diyor kimileri neden belirtmeden harcını yatırırsan donduruyorlar diyorlar.zevkten dondurmadıklarını biliyorum buraya kadar bir sorun yok,benim asıl merak ettiğim soru $u; eğer ki kaydımı yaptırıp harcımı yatırırsam ,bütün bir sene gitmesem devamsızlıktan kalırım ve sonraki sene de 1. sınıf tekrarından dolayı tekrar okurum di mi?veya yok öyle bir$ey devamsızlıktan kalsanda bunları $unları yapman gerek,en azından bir kaç vizeye girmen gerek gibi salakça sorunlar var mı? (biliyorum saçma ama) p.s:biz nerden bilelim,git öğrenci i$lerine sor diyenler de çıkıcak kesin ama adamlara gidip böyle bir$ey sorsam takmazlar,biliyorum universitemi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 evt devamsızlıktan kalır seneye hiçbirşey yokmuş gibi 1. sınıftan başlarsın problem olmaz. bu arada mazeretsiz dondurdum ben onuda bir deniyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 devamsızlıktan kalırsın devam zorunluluğu olmayan derslerde sınavlardan kalırsın ve seneye birşey yok gibi gidersin evet ama şu var 7sene bitirme süren var 6olur işte..ben o kadar bırakmam zaten diyorsan dondurmakla kasma..Dondurmanın amacı bu zaten(süre olayı). Bi de seneye eğer kazanamazsan yandın söyliyim..Çok kasış bölüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bir de 1.8in altinda gelince ortalama, uyari alma gibi bir durum varsa okulunda (suspension - suspension - dismissed) seklinde; bi dahaki yil ilk donem sikinti olabilir ortalama iyi gelmezse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ortalama altına inince her okulda alabiliceğimiz ders sayısı azalmıyomu? bu durumda dondurma(m gaymak) daha karli olmuo mu? bırakırsan kalırsın - kalırsan ort duser - duserse 8 veya 10 yerine alırsın 4 ders..yanlışmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 merak ettiğimde bu not olayı falan bir sonraki sene ba$ıma i$ açar mı hedesiydi.yine de ben bir ara$tırayım. öte yandan $öyle bir sorun var; $uan kredi ve burs alıyorum.seneye 1. sınıf olunca kaydı dondurursam bunlarda kesilmicek mi?hani devamsızlıktan kalırım ama bunları almaya devam ederim mantığındaydım ben hiç yoktan,ama bu not olayını bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 kredi ve burs kesiliyor kaydı dondurursan, öbür işler de idari konular olduğu için üniversiteden üniversiteye farklılık gösteriyor. Zaten okula kaydını yapınca 35000 sayfa bi kitapçık veriyorlar, ordan bak ya da öğrenci işlerine sor. Sakata gelme diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 not olayı her okulda değişiyor..1.8 olayı kocaeli üniversitesinde yok mesela,onu okulundan öğreneceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar