Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kayıt dondurma ve devamsızlık

Pyro

Öne çıkan mesajlar

seneye yani bölüme geçtiğim ilk sene kaydımı dondurmayı planlıyorum.tekrardan öss vs için.$imdi $öyle bir$ey var kimi insanlar kayıt dondurmuyorlar diyor kimileri neden belirtmeden harcını yatırırsan donduruyorlar diyorlar.zevkten dondurmadıklarını biliyorum buraya kadar bir sorun yok,benim asıl merak ettiğim soru $u;

eğer ki kaydımı yaptırıp harcımı yatırırsam ,bütün bir sene gitmesem devamsızlıktan kalırım ve sonraki sene de 1. sınıf tekrarından dolayı tekrar okurum di mi?veya yok öyle bir$ey devamsızlıktan kalsanda bunları $unları yapman gerek,en azından bir kaç vizeye girmen gerek gibi salakça sorunlar var mı? (biliyorum saçma ama)

p.s:biz nerden bilelim,git öğrenci i$lerine sor diyenler de çıkıcak kesin ama adamlara gidip böyle bir$ey sorsam takmazlar,biliyorum universitemi çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

devamsızlıktan kalırsın devam zorunluluğu olmayan derslerde sınavlardan kalırsın ve seneye birşey yok gibi gidersin evet ama şu var 7sene bitirme süren var 6olur işte..ben o kadar bırakmam zaten diyorsan dondurmakla kasma..Dondurmanın amacı bu zaten(süre olayı).

Bi de seneye eğer kazanamazsan yandın söyliyim..Çok kasış bölüm..
Sosyal ağlarda paylaş

merak ettiğimde bu not olayı falan bir sonraki sene ba$ıma i$ açar mı hedesiydi.yine de ben bir ara$tırayım.

öte yandan $öyle bir sorun var; $uan kredi ve burs alıyorum.seneye 1. sınıf olunca kaydı dondurursam bunlarda kesilmicek mi?hani devamsızlıktan kalırım ama bunları almaya devam ederim mantığındaydım ben hiç yoktan,ama bu not olayını bilmiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

kredi ve burs kesiliyor kaydı dondurursan, öbür işler de idari konular olduğu için üniversiteden üniversiteye farklılık gösteriyor. Zaten okula kaydını yapınca 35000 sayfa bi kitapçık veriyorlar, ordan bak ya da öğrenci işlerine sor. Sakata gelme diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...