DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ben de istereeeemmmmmmm[hline]you can't kill me 'cause im already InsiDe you! my potentIaL is nothing but zero.. come and free your hate !! .--.----..--.----.--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 açılmıyor...[hline]Ahmetboy, şöylecene bir saçmalamış ki : evet ben olgun biriyim madem emalethde 13 yaşındaymış eh işte arada 1 yaş fark var işler süper olur baba ya ICQ:84232487
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 beyler Sanırım Kolaywebde bişi var... kolaywebin ana sayfasınada giremiyorum :( Suxxor bişicik... ayar çekerim yarına ;) Merak etmen [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mumi kız gördü mü bari resmini ve yorumları?:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 kız baya güzelmiş. ayakları 43 numara çingene palamudu gibi bi X[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!!
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Ehuaeuhuae EVEK! Fotoğrafı Gösterdim! YOrumlar İçinde HerkezE Teşekkür Ediyor!AYırCa Bir Daha kesinlikle Böyle Pozlar Vermiceene Dair söz verdi (daha rezillerini vercekmiş) :) Tşk Esra Hanıma!
Turin_Dragonbane Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Auahhaha yazıq ya kıza. Ama halfmumi zuahaha züpersin. Gr@l!!! :)[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış.... İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider) Facing a darkness I stand alone... www.cutstm.com
GeeM Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 said: LevieMaxilack, 28 Şubat 2003 09:55 tarihinde demiş ki: kız baya güzelmiş. ayakları 43 numara çingene palamudu gibi bi X[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! abi ayakları nerden gördün ya? Bakıyorum bakıyorum yok ayak falan bel üstü değilmi resim benmmi yanlış bakıyorum[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 lol![hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487
GeeM Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 lol =)[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 euheuheu resim çıkmıyor mu? çıkmıyorsa mynet e felan yükliim kolayweb bitirdi beni...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 X olayini anlayamadim? bende problem galiba :)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords]
Öne çıkan mesajlar