Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Okula web cami götürürsünüz sora ANA LAN BUNUN FLAŞI YOK Diye atlarlar burada BÖöööööööyle Pozz verirler HalfMumi-ERHOT larda Yakalar... :) Ayrıntılar Gelecek Günlerde Ekranlarda olacakkene şimdilik Böööle Hareket Yapıp Emineme Özenen Gençliğin Yüzkarası Bir arkadaşımızla idare ediyoruz: He GÖster:Yarın Bilgisayar Odasında bu resime Bakarken nabıcan bakalım...Bak bakalım çekiyormuymuşum çekmiyormuymuşum???ÜNLÜ OLDUN HADİ HAYIRLISI!! :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Beginingi am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ps: BURNU ERKEK ARKADAŞININ VURDUĞU 5.14" İnçlik Yumrukla Yamultulmuş ve Hayati Süfer Görevi Yapılmıştır![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 LoL Burnu o hale nasıl bir olay getirdi merak ettim.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Estetik Yaptırdığı Gibisinden iddalarında Ortada dolaştığını aldık son haberlerden[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei!
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 lol süpersin Mumi[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K.
xagon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Keske Quake oynuyor olsam da kafasinda BFG Jump yapabilesem kendisinin..[hline]XaGoN - www.xagon.net
fab Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: XaGoN, 27 Şubat 2003 02:01 tarihinde demiş ki: Keske Quake oynuyor olsam da kafasinda BFG Jump yapabilesem kendisinin..[hline]XaGoN - www.xagon.net zuh zuh[hline]Oky Wan Kenobi
axedice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Muhaha bu nedir ya estetik de kurtarmaz ki:-D[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 abi onu allah üzmüş zaten sıfata baksana biz ne yapabilirizki insan elinden ne gelebilirki ?[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 la bide o sol elin ( resimdeki kişiye göre ) duruşu nedir abi ? ya o hareketin bile bi adabı usulü wardır be püh size[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bu kardeşimize şunu tavsiye edicem sanırım estetiksel hizmetleride başlamıştır köklü bi işlem lazım[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun?
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Askılıktaki bütün montlar siyah haa oha bea abi başka renk giyen yokmuymuş :) Bu arada hatunun parmaklar kaç cm öle beaa 10 falan mı...[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki: kafam girsin o kara benim be! XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 arkadakiler de kaynatıyolar aradan :P kız da ilk defa yapmış gibi çok mutlu[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Ben açamiyorum resmi? Merak ettim.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords]
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 kolayweb'in sol'e gıcığı var galiba. yada tersi.[hline]This Cat Scratches Free.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 E ben kablo ?[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords]
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 estel çok güzel ifade ettim "e ben kablo?" Bu arada aldığım son veyahut ilk habere göre gızın adı esraymış!!! SOYADINI ÖĞRENİNCE GÖRÜRSÜNÜZ!!! paparazi mumi :D[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Creel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ekolay sadece sola deil biz cablelerede gıcık galba :) bende acamiom cünküm zatı muhterem sahsiyetin olayınıda merak ettim :P[hline]".. And The Tides Of Darkness Swept Over The World.."
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 bah şinci bende merah etmişem açılmıyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 ben deee... mumi bak baba tekrar şu threade acaip mrk ettimmm ya da başka bi yerden yükle.. plzz:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Bendede çıkmıyo :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 olm yoksa babacumla birleşip te yeni bi sazan avı mı yaptınız???[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 http://upload.kolayweb.com/esraeminem.jpg bi de burdan deneyin bakalım[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim.
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 valla bende www.kolayweb.com da gelmio Ç:P[hline]This Cat Scratches Free.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 said: shapshal, 27 Şubat 2003 19:37 tarihinde demiş ki: http://upload.kolayweb.com/esraeminem.jpg bi de burdan deneyin bakalım[hline]Valla Paticiğimizden iyi olmasın Gelişmekte olan güzelim forumuma Herkesi beklerim. Iıh[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Öne çıkan mesajlar