Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Günde 9 Şehit

Brigand

Öne çıkan mesajlar

ABD nereye biniyo. ne dicek hocam kuzey ıraka girdin alırım aşaya mı? biz amerikaya ne kadar muhtaçsak amerika da bize muhtaç bakmayın amerika bize kolay kolay bişey yapamaz. bize bişey yapması demek bütün müslüman ülkelerin ayaklanması demek rusyanın işe girmesi demek yani dünya savaşı çıkar.

büyükanıt 2.5'ta açıklama yapıyo diye biliyorum yanlış biliyo olabilirim tabi. askerleri topladık giriyoruz hakkınızı helal edin dese de bi bayram havası esse.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an askerde olsaydım eğitimimi almış olsaydım görürdün zaten.

o değil de herkes girsek girsek der, ben deyince askerlerin arasında görmek ister insanlar. heheyt.

sevecen olmalıyım. sevecen olmalıyım. sevecen olmalıyım. sevecen...

Hı ayrıca, bayram ederdik derken sokağa çıkıp kutlama yapmaktan bahsetmediğim açık. ülkenin şerefi biraz olsun düzelicek.

kabaet türkiyede uzun süredir kulağın yerini aldı malesef.

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 23:35 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Irak a girmemiz lazım ama girersek ekonomik açıdan bizim için hiç iyi olmaz.Ben 2 senedir ekonomi okuyorum 2 sene önce sorsanız girelim asalım keselim derdim şimdi diyemiyorum.Bi yandan da düşününce allahın peşmergesi koskoca Türkiye ye tehdit yağdırabiliyor bu da bizi uluslararası arenada maymun konumuna düşürüyor kanımca.Umarım "büyüklerimiz" Türkiye için iyi olanı yaparlar
Sosyal ağlarda paylaş

@nileppezdel
düşüncen yanlış bir sorunu çözmek için kaynağını yok etmen gerekir biz ne kadar temizlesek güneydoğuyu kuzey ıraktan yine sızma olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen o sınırı gördün mü hiç? strateji oyunlarındaki gibi dümdüz arazi ben burayı korurum olmuyo malesef dünyanın en dağlık coğrafyalarından biri ve askerle korumanın imkanı yok bi araştırma yapılmıştı kaç asker gerektiği sınırı korumak için çok uçuk bi rakamdı..kısacası imkansız
Sosyal ağlarda paylaş

Kimden izin alcaz? kuzey ırak devlet başkanı sıfatındaki adam bizi tehdik ediyosa ve kuzey ıraktan bizim topraklarımıza saldırı oluyosa uluslararası hukuka göre bizim oraya girmemize bi engel yok.Ha savaş olarak geri döner doğru ama daha fazla müdahale etmezsek bölünme olarak geri döncek bize
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü günler bekliyor bizi malesef..Oturup tv den savaşı izlemek isteyen heyacanlı gençlerle dolu ülkemiz ama pek iyi sonuçları olmcak ekonomik olarak ve çok kötü bir batağın içine gireceğiz kuzey ırak güneydoğuda operasyon yapmaya benzemez girip de çıkamamak var...Bunları düşünmeye devam edersem kafayı yicem o yüzden son veriyorum an itibariyle:)
Sosyal ağlarda paylaş

acıckası bende diplomatik ortamda kendini savunamıyan bi devletimiz varken namusunu koyurcaz diye savasa gitmek isetmem..

veya adamın birine haddini bildiricez diye.

Eğer savasa gitme sebebimiz şehitlerimizse, daha mantıklı bi cözüm vardır elbet, intimak için gidip daha cok şehit vermekten.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten milli seferberlik ilan edilecek bir savaş değil ki bu.

hı bence olmicak öle bi savaş. Ama yani bazı açıklamalarla sindirilebilir göz dağı verilebilir o daha hoş olur.

giriyoruz derlerse ekonomik açıdan evet kötü olur ama, en azından herkesin bizle öle kafasına estiği gibi dalaşamicağı ortaya çıkar. mevcut ordunun bile bi kısmıyla gidilir öle bişi olursa. hoş çok büyük sonuçlar doğar falan filan.

vazgeçtim ben gitmeyelim en iyisi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu bjk gs fb taraftarlarının (böyle azılı, tinerci tipli yamyam olanları ama) eline verseler birer g3, ceplerine harçlık koysalar, s. gidin ne varsa dağıtın diye sınırdan salsalar. asker falan değil ha. bu adamlar oraları en aşağı kadar dümdüz etmezse hehe. bizim gibi manyak millet yok bi kere, amerikanların cesaret veya kahramanlık diye bildikleri kıytırık şeyler, bunları öğrendikleri tv. de yayınlanan programların senaryoları bizim atalaramızın yaptıklarından esinlenilmiş bi kere hey gidi. boş ve korkaklar, kürtleri saymıyorum bile. teknoloji de bi yere kadar. kurtlar vadisi vb. dizilerle pompalanmış koca bi ordu var bütün bunların yanında bi de(ki hiç sevmem izlemem desteklemem vs.) hehe. ki tsk ya sıra gelmio bu saydıklarımdan sonra. sonra belki lazım olur :p
herkes ayağını denk alsın, yerini bilsin. kim ki bu adamlar kuzey ırakmış bilmemneymiş. dünkü boklar.
adam yok hükümette ondan böyle oluyo. son adam bikaç ay önce öldü. bi sezer vardı ankarada o da gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...