KahnX Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 kullanmayın arkadaslar discovery kullandırtmayın da resmi sitesinden (!) indirdim trojanın kralını yediM :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ben hissedebiliyorum offlinelari artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sen ne diyon, ben msnde oturum bile açmıyorum artık.. o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hatunlar msn de mi değil mi ona bakıcaksınız dimi heha adama sordum msn discovery dedi bana işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 yok babama bakicam sdafsad =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 eskisi gibi offline'ları gösterme olayı mümkün değil arkadaşlar. zira iki kullanıcı arasında direk bağlantı kurulmuyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 valla bende bug oluyor çevrim insanlar online olunca veya çevrim dışı takılsalar bile dosya paylaşım klasörü açmak istiyor diye uyarı geliyor belirli kişilerde oluyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 dmsn var diye biliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 discovery canına okuyor msnin, silmek zorunda kalıyorsun bir süre sonra, yüklemeyin hayır bir de alışkanlık yapıyor, her sefer baştan kuruyorsun msn sapıttıkça discoveryi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ben kullanmayı beceremiyorum demiyor da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Discovery kesin mesaj yollamiyor, benim gibi kiz arkadasinizla kavga etmeyin sonra aslinda kapanmayan pencerelerden sonra : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 dmsn'ede çok uyuzum ya. adamın avatarını görmek için pencereyi açıyorum sonra kapatıyorum arkadan bi msj geliyor "noldu neden açtım bişi mi yazcaktın neden yazmadım"... sanane hulayn sananeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 penth haklı =) neden kapatıosun pencereyi konusmak mı istemiosun ha? die trip atıp giden kızlar, snra ii pki konusmayız derken 2 dkka snra ne kdr dengesizsin sen simdi de konusma penceresi actın die trip yemek mumkun.. (eet bu kdr dengesiz kızlar var). suyu cıktı bu scriptlerin adamlar avatarımı fln calmaya basladılar. hersey var ama snrm appear offlineları gosteren yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar