Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSN - Appear Offline

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Bende msn live discovery var ama kişinin appear offline olup olmadığını bildiren bir özellik bulamadım.Kişilerin konuşma penceresi açıp,açmadığını gösteriyor.
İki msn birden açabilmene yarıyor ayrıca.Başka özelliklerde var ama benimde asıl amacım kişinin online olup olmadığını öğrenmekti.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün benim işyerinde ki bekçi msn de çevrimdışı olanları görebiliyorum bir program kurdum demişti ismini sordum söylemedi.

Ama test ettik bi arkadaş ile doğru öyle bir program var adam kullanıyor çevrımdışı olunca msj atıyor ordasın falan diye.

Bende arıyorum böyle bir program msn discovery çıktı karşıma ama kurmadım kıl oluyorum bu programa.
Sosyal ağlarda paylaş

msn discovery de pencere acma uyarısını ayarladıgınızda,kar$ıdaki cevrimdı$ı olarak oturum açınca direk konu$ma penceresi açtı diyor.halbuki açtığı falan yok,sadece oturum acmı$ oluyor.bizzat diger msnle de denedim oluyor yani,doğru.ha dosya yollama ve alma hızını hayvan gibi sömürdüğü için geçen sildim.eğer trojansız arayan varsa upload edebilirim,temizlenmi$ hali ile bir ark. atmı$tı bana da.gerçi siz yine de açmadan bakın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Offlineken now listening karşı tarafa güncellenmez. Sadece sen görürsün. Sen online olana kadar herhangi bir değişiklii göremezsin. Tek yol benim bildiğim msn plus kurup kişi online olduğunda ses çalmasını sağlamak. Bu sayede offline bile girse o ses çalıyor. Yalnız bunu kullanıp "Offlinesın neden ban amesaj atmadın" diye tavır yapanlar var sinir oluyorum. Offline girmeninde bir sebebi var yani uğraşmak istemiyorum demenin kibar yolu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...