Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 MSN'de appear offline'lari gormenin bi yolu var mi acaba? Veya en azindan attiginiz mesajlarin ulasip ulasmadigini gormenin? Hani sey vardi eski surumler icin bi plugin, boyle pencere acip kapatildiginda soyluyodu falan, MSN live icin var mi oyle bi ozellik? Veya eski msnlerden kursam kullanabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 live ile msn discovery kurarsan pencere olayını halledersin. cevrimdışı görünenleri görmenin bi yolunu bilmiyorum lütfen bilen varsa da buraya yazmasın. özelden ulastırsın bokunu cıkarmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 iyi hadi sildim [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 20:13 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 adama lazim olmus demekki , var mi yok mu diye soruyor, snn verdigin yanit tam konuyu dagitmalik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 olayı karıştırdım bi dakka bişi anlatmıştım ama farklı bir şey idi bu. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 20:13 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Bende msn live discovery var ama kişinin appear offline olup olmadığını bildiren bir özellik bulamadım.Kişilerin konuşma penceresi açıp,açmadığını gösteriyor. İki msn birden açabilmene yarıyor ayrıca.Başka özelliklerde var ama benimde asıl amacım kişinin online olup olmadığını öğrenmekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 valla kişisel iletisi yazıyorsa kesin onlinedır onun dışında bir eklenti var msn plus için..logged in as offline şeklinde uyarıyor ama mesela o senden önce girmişse bir şey yapamıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ctu yok öle bişy msn iletisiyle alakası yok o olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 evet yok.. test ettim şimdi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 discovery yüklemeyin bence, sonra msn uçar gider uyarmadı demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 nasıl uçar yani? detay verebilirmisin onu araştırıyorum nette şimdi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 şey vardı. offline olarak girdiyse mesela önceden ayarlıyosun bi ses dosyası offline olarak girince o ayarladığın ses çalıyo. ama offlineken nası görceksin onu bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Bugün benim işyerinde ki bekçi msn de çevrimdışı olanları görebiliyorum bir program kurdum demişti ismini sordum söylemedi. Ama test ettik bi arkadaş ile doğru öyle bir program var adam kullanıyor çevrımdışı olunca msj atıyor ordasın falan diye. Bende arıyorum böyle bir program msn discovery çıktı karşıma ama kurmadım kıl oluyorum bu programa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 msn discovery'nin bazı sürümleri trojanli, birkaç arkadaşımın messengerları patladı ordan biliyorum. Discovery güzel program ama işte güvenilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 msn discovery de pencere acma uyarısını ayarladıgınızda,kar$ıdaki cevrimdı$ı olarak oturum açınca direk konu$ma penceresi açtı diyor.halbuki açtığı falan yok,sadece oturum acmı$ oluyor.bizzat diger msnle de denedim oluyor yani,doğru.ha dosya yollama ve alma hızını hayvan gibi sömürdüğü için geçen sildim.eğer trojansız arayan varsa upload edebilirim,temizlenmi$ hali ile bir ark. atmı$tı bana da.gerçi siz yine de açmadan bakın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yok trojan falan dile kolay 1 yıldır kullanıyorum. bi sorun yaşamadım.dosya hızı vs her ne sorunsa olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 offline olayını öğrendiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 nasıl alakası yok abicim..Now listening'de veya normal iletide bir şeyler yazıyorsa o amcam online'dır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Offlineken now listening karşı tarafa güncellenmez. Sadece sen görürsün. Sen online olana kadar herhangi bir değişiklii göremezsin. Tek yol benim bildiğim msn plus kurup kişi online olduğunda ses çalmasını sağlamak. Bu sayede offline bile girse o ses çalıyor. Yalnız bunu kullanıp "Offlinesın neden ban amesaj atmadın" diye tavır yapanlar var sinir oluyorum. Offline girmeninde bir sebebi var yani uğraşmak istemiyorum demenin kibar yolu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Discovery kullanmanı şiddet ile tavsiye etmiyorum bir bilgi güvenliği uzmanı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 cok fena lazim up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 abi yok öyle bişe alla alla ^^ olsa dükkan senin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 mavi var diyor ama ühü üh ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 kekliyor onlar seni ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar