toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 sebebi ne olabilir anlayamadım bilen birinden yardım istiyorum. sadece last.fm için değil diğer programları da açtıgımda bazen aynı hata ile karşılaşıyorum. bi çözümü vardır umarım. [spo][/spo]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 eheh, microsoftun 5 nisan tarihli güncellemesini sil bilgisayardan, düzeliyor.
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 program ekle kaldır ekranında sol altta güncelleştirmeleri göstermek için tıklaman gereken kutuya tıklayarak yapabilirsin :p edit: pardon ya kutucuk sol altta değil üstteymiş [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 18:35 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 said: eheh, microsoftun 5 nisan tarihli güncellemesini sil bilgisayardan, düzeliyor. lann... lannnn!!!111 =) eheh gece gece ugrastir beni sonra gel burda sat. hain zaugna :D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 euhaeh, 5 dakika düşünmedin yav üstünde ve evet, dün gece aynı problemi yaşayan ben, zopikin yardımıyla çözdüm microsoftun böyle süper bir hata veren güncellemne yapması da ilginç tabi
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ubuntu'yu da soyle ubuntu'yu da ... asik oldum de :)
Öne çıkan mesajlar