toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 sebebi ne olabilir anlayamadım bilen birinden yardım istiyorum. sadece last.fm için değil diğer programları da açtıgımda bazen aynı hata ile karşılaşıyorum. bi çözümü vardır umarım. [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 eheh, microsoftun 5 nisan tarihli güncellemesini sil bilgisayardan, düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 nasıl yapıcam onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 program ekle kaldır ekranında sol altta güncelleştirmeleri göstermek için tıklaman gereken kutuya tıklayarak yapabilirsin :p edit: pardon ya kutucuk sol altta değil üstteymiş [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 18:35 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 said: eheh, microsoftun 5 nisan tarihli güncellemesini sil bilgisayardan, düzeliyor. lann... lannnn!!!111 =) eheh gece gece ugrastir beni sonra gel burda sat. hain zaugna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 euhaeh, 5 dakika düşünmedin yav üstünde ve evet, dün gece aynı problemi yaşayan ben, zopikin yardımıyla çözdüm microsoftun böyle süper bir hata veren güncellemne yapması da ilginç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ubuntu'yu da soyle ubuntu'yu da ... asik oldum de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar