Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HP laptop önerisi

Griswold

Öne çıkan mesajlar

Tanıdık bilmem ne vasıtasıyla baya ucuza laptop kapatabileceğini söyledi babam, (arızalı olup iade edilen laptopları tamir edip ucuza satma muhabbeti) ama illa HP olacak dediğinden MacBook hayallerim suya düştü :)
HP'nin birkaç modelini araştırdım, model adı falan verdim de, kullanan ve memnun olan birileri varsa öneri almak güzel olur.
Direk fiyata bakarak seçtim çünkü (fiyat baya ineceğinden), babam da herhangi bir fiyat sınırı vermiş değil, o sebeple fiyat ta önemli değil.
Küçük boyutlu bir şey istiyorum, pil ömrü uzun olsun istiyorum, uzun süre dayansın istiyorum (3 sene kadar mesela), çok şey mi istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

valla trdeki hplerde bir durum mu var bilmem ama arkadaşımla benim aldığımız hplerin ikiside problem çıkardı. ben zamanında geri vererek kurtuldum ama arkadaşınki biraz geç bozulduğundan 30 gün falan teknik servisle uğraştı hergün aradı sordu, 10 gün kadar alet hp teknik servise ulaşamamıştı vs.
hp önermiyorum kısaca >.<

teknosa da sux diye bir dip not vermek istiyorum.

[ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 14:12 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben teknosadan aldım, alalı 6-7 ay oldu, şişirdim harddiski kaç defa baya da, az bi yavaşladı galiba format lazım. ama onun dışında, her türlü en son çıkan oyunlar dahil hepsini çatır çatır çalıştırdı kendisi, çok memnunum yani. bazen sesi sonuna kadar açılınca az bi takılıo gibi oluo, o da normal, laptop bu sonuçta. acaip ses çıkarıo zaten (altec lansing hoparlörler).
Sosyal ağlarda paylaş

valla işte arkadaşta aldıktan 5-6 ay sonra ekranın ışığı söndü 1 ay uğraştırdılar adamı, 1-2 hafta önce geri alabildi. o da teknosa dan almıştı. ben aldığımda da göya korsanı önlemek için windowsu driverları falan hdd de özel bir bölümüne yerleştirilmiş format atınca ordan yüklenebiliyormuş ama yalanmış haliyle. 1 format atmak zorunda kaldım, ne kendine içindeki o bölümü kullanabildi bilgisayar ne de benim cd olarak koyduğum işletim sistemini kabul etti. ve ben geri veriyorken 4-5 kişi daha vardı benle aynı sorundan müstarip.

[ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 14:27 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bende de dv5000 serisinden var pek güzel anlasiyoruz, yalniz bende hddyi biraz doldurdum yaklasik 1 senedir kullaniyorum onu kur bunu sil derken yavasladi aletimiz. tavsiye ederim diyecem ama artik bunlar üretilmiyor galiba?

yeni kasalari cikmis kamerali felan pek güzel olmuslar
onlardan alan 3 arkadasim var hepsi memnun hallerinden

olaylar almanya sinirlarinda gerceklesmektedir
Sosyal ağlarda paylaş

nx6110 var. compaq serisi
bayaa ucuz bi alet. oyun falan da çalıştırmıyo. pek de hızlı olduğu söylenemez.
ama süper sessiz. çalışıp çalışmadığı anlaşılmıcak derecede sessiz.
bide buz gib sürekli. nadiren ısındığını gördüm. oda max. 44 dereceydi (gerçi bilmiyom 44 bi laptop için azmıdır çokmudur)

ama oyun olayını unutcan benim gibi.
sadece pes6 oynuyorum (:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...