Luriel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Elimde olan animeler hakkında kısaca bilgilendirme vericem burda böylece izlememiş olanlar indiricekse konusu felan hakkında kabaca bi bilgi sahibi olur. Samurai Champloo Mugen ve Jin adında 2 tane samurayın başından geçen maceraları anlatıyor.Mugen kendi seviyesinde savaşçı ararken Jinle karşılaşıyor yenişemiyolar tabiki sonra Fuu denen bi kıza bi samurayı bulması için beraber yolculuga çıkıyolar.Animede başından geçen olayları anlatıyor.Devamlı bir konusu yok onun dışında favori animelerimdendir.Gördügüm en iyi combat sahnelerine sahip animedir ayrıca. 26 bölümdür. Berserk Guts adlı paralı askerin lideri Band of The Hawk adlı bi askeri grupla yollarının kesişmesi ile başlar.İlk başta Gutts ı soymaya çalışırlarken grubun lideri Griffith Guts ı grubuna almak ister ve olaylar böyle gelişir.Buda iyi animelerdendir konusu sürükler.En azından beni sürükledi.Sonuda ilginçtir. 25 bölümdür. Basilisk Shogunun varisini seçmek için yıllardır birbirinden nefret eden ama barışta olan2 klan arasındaki barışı bozmasıyla başlar.Böylece Kouga ve Iga clanları savaşmaya başlar.Hangi klanın tüm üyeleri ölürse dier klan kazanıcaktır.Bu animeyide severim ben özellikle ana karakterlerin çatur çutur ölmesi bi deişik.24 bölümdür. Mushishi Mushi adlı ne ölü ne canlı yaratıklar vardır.Ginko adlı mushishimiz bu yaratıkları ve bunların neden oldugu paranormal olayları inceler.Bu dier animeler gibi degildir hiç aksiyon yoktur ama izlerken ben kendimi çok iyi hissederdim, acaba dier bölümde ne incelicek diye merak ederdim. Gerçekten deişik bi anime arayanlar için idealdir ama %90 sıkıcı bulabilir.26 bölümdür. Blood+ Red Shield adlı bi grubun Saya adlı başkarakterimiz yardımıyla Diva ve onun Chiroptera adlı yaratıklarını yok etmeye çalışmasına dayalı bi senaryosu vardır. Hoştur. Güzeldir. 50 bölümdür. Samurai Deeper Kyo Mibu Kyoshiro adlı karakter yıllar önce Demon Eyes Kyoyu yenmiş ve bi şekilde vücuduna hepsetmiştir.Mibu Diye normalde insan ama istediklerinde canavara kılıklı şeylere dönüşen bi toplulugun ülkeyi ele geçirmesini önlemeye çalışırlar.Konuyu tam hatırlamıorum böyleydi galiba yanlışım varsa affola.26 bölümdür. Trigun Simdi yıllar önce bi insan filosu yabancı gezegene düşmüş sonra orda küçük küçük şehirler felan kurmuslar.Pek yaşanası bi gezegende degil.Vash the Stampede adlı bi ana karakterimiz var aslında kimseyi öldürmeyen birisi olmasına ragmen kafasında $$60 billion ödül olan bir katil olarak geçmektedir.Bide bunun Knives die bi abi gibi bişiyi vardır bu da insanların tamamını yoketmek istemektedir. Vashta bunu engellemeye çalışır olaylar böyle gelişir.Beni pek sürüklemedi ama silah felan oldugundan olabilir.Genede izlenir adı vardır kendisinin zaten.26 bölümdür. Full Metal Alchemist Edward ve Alphonse Elric adlı karakterlerimiz simya ile annelerini diriltmeye kalkarlar ve simyada diriliş yasak oldugu için Edward kolunu Alphonse tüm vücudunu kaybeder.Edward kardeşinin vücudunu geri alacagına yemin eder ve beraber yolculuklara çıkıp Philisohers Stone u aramaya baslarlar olaylar böyle gelişir.Ben çok severim favori animelerimdendir.51 bölümdür. Trinity Blood Crusnik denen ve Methuselah(bildigin vampir) kanı içen şeyler vardır 4 tane.Ana kahramanımız Abel de bunların 2.sidir normalde şirin, cana yakın olan abimiz bişi oldumu Crusnik denen şey herneyse çalıştırır ve karizmaya felan bürünür orak morak çıkar.Neyse konu Cain adlı crusnik vampirlerle insanlara arasında savaş çıkarmaya çalışır, birbirlerine düşürmeye çalışır Abelde engellemeye çalışır.İstanbul vardır deişiktir gelecekte vampirlerin ana şehri olmuştur.Trigun gibidir gerek çizimleri , gerek sonu , gerek karakterler açısından.Ben gene pek begenmeme ragmen izlenebilitesi vardır.24 bölümdür. The Twelve Kingdoms Simdi 12 tane krallık olan bi ülke var dünyaya paralel gibi bişi.Her ülkenin bir Kir-in i var ve Kirin Kralı-Kraliçeyi seçiyor.Anime Keiki adlı kirinin sahibinin dünyada oldugunu hissetmesiyle beraber dünyaya gelir ve Youko Nakajima adlı kızı alıp gidicektir halbuki yanında 2 arkadaşını daha götürürler ( Asano ve Yuka).Sonra dier dünyada olaylar gelişir Youko krallıgına gitmeden saldırıya ugrar ve dünyaya düşer.Bundan sonrası Youko nun kraliçe olmadan başından geçenlerdir.Benim favori animelerimdendir kurgusu felan çok iyidir.Kitap gibidir.45 bölümdür. Gungrave Harry ve Brandon heat 2 kankadır bunların küçük kendi çapında bi çetesi vardır.Sonra bunlar çete savaşları felan derken hepsi ölür Harry ve Brandon kalır bunlar hayatta kalmak için Millenion adlı mafyaya girerler sonra olaylar gelişir . Güzel animedir.Bi mafya filmi kıvamında ilerleyişi vardır.26 bölümdür. daha anime varda elim koptu gerisini sonra eklicem. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 11:11 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Emeğe Saygı Rep Verdim Terazine Bindim =P... Şaka Biyana Sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Spoiler veriyorsun ama, dikkat biraz. Trigun'ı neredeyse yarıladım Knives'ı görmedim daha mesela. Daha detaylı ve az spoiler içeren açıklamalar daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kusura bakma haklısın farketmeden spoiler vermiş olabilirim bazılarını izleyeli uzun zaman oldu ondan spoiler gibi olmuş olabilir deiştireyim. dedim deiştiremiyorum zamanı dolmus. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 08:53 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Eheh olsun, ileride dikkat edersin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 trigun güzeldir :D:D rep rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 güzel yazı olmuş full metal ve samurai champloo izledim favorilerimden demissin ben de baya beyenmistim, twelve kingdoma da favori demissin onu da izlicem o yuzden =D [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 12:53 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 bu arada bunların yanında elimde naruto 1-200 (75-100 eksik ankarada unutmuşum :P ), miyazakinin animeleri , bide death notelar(çıktıgı kadar) var izmirde olupta isteyen varsa kaç dvd tutuosa o kadar boş dvd karşılıgı çekip verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 tüh sadece izmirmi::( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 tavisyelerinden yola çıkıp samurai champloo ve fma'yı indirmeye başladım. sırayla hepsini indireceğim bağlantım elverdiğince (yavaşlıktan ölür kendisi) ilk 6 bölüm izlenimlerim: samurai champloo güzel çizilmiş, kendine özgü tarzı olan bir anime. konudaki karakterler samurailar olunca savaş sahneleri güzel çizilmiş, güzel kareografili fakat tahmin edilebilir oluyor. doğaüstü öğeler pek olmadığı için "obaa naaptı" dedirtmiyor. onun dışında gerçek olaylara kurulan küçük bağlantılar çok güzel. van gogh ve hollandalılara nedense ilk başlarda bayağı gönderme var. fma ise fma işte. şu zamana kadar izlememiş olmam benim hatam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 basilisk süperdir, keza opening theme i de. kazamachi shougen le kasumi gyoubu yu da tek geçerim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bence samurai champloo hepsini gecer izlediğim en iyi anime =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Samurai Chomploo o kadar abartı güzel değil bence. Hoştur izlenir ama kendi halinde bir animedir. Ben bu seriye sırf cowboy bebop'un yönetmeni yaptı diye başlamıştım. Bunun dışında trigun tanıtımı baya bir yavan olmuş kanımca. Daha ayrıntılı açıklamalar için nerdeyse tüm animeler hakkında bilgi sitede mevcut. Rahatlıkla söyleyebilirim ki trigun izlediğim en iyi animelerden birisidir;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Trigun incelemesi baya yavan olmuş hakikaten. "İzlenebilir" bi anime diil, anime izliyorum diyen/demeyen herkesin izlemesi gereken bi anime. Hatta şimdiye kadar izlediğim tüm animelerde en sevdiğim Trigun'dır, üstüne tanımam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Bencede. Vash süper bir karakterdir.İlk bölümler de biraz konu eksikliği çekilebilir ama sonrasında gayet güzelleşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ben trigun pek beyenmemiştim hatta 16. bölüme kadar falan dayanabildim yani. zevk renk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 16. bölümden falan sonra zaten asıl olaylar başlıyor asdasd [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 16:52 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar