Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU daoc ahalisine ne oldu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
WoW geldikten sonra insanlar kayboldu. Bende de geri dönmek için heves kalmadı :-( Bu yüzden WoW'u sevmiyorum ben. Gerçi ek paketlerle oyun batırmış falan diyenler de var ama ben hala hayallerimde shrouded isles lı zamanlarla yaşıyom (ühühühü)
Mesaj tarihi:
oynayan türklerin yarısı geri gelse o bile yeter ingilizceyi geçtim yakında ventte italyanları dinlemekten italyancada öğrenicem türkçe konuşmak istiyorum ve anlaşılmak:)
Mesaj tarihi:
said:
yukleyip tekrardan oynayasım var ya

aynen ya kaç kere elim gitti o kutuya da geri koydum. Bi ortam olsa bir de 3 yıl önceki ortam var deseler dakka durmam gibi geliyo. EU serverlarıa bakıyom 300-500 kişi görünüyo :(
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
gunde 2-3 saat hala oynuyorum ama free serverda insta 50 herkezi beklerim 300 kisi durmadan emainde fg vs fg kapisiyor heh.Simdi free shard reklami yapmiyorum.Sadece daocun olmedigi bi tek yer burasi kaldi demeye calisiyorum.Ha US serverlarinin bir kisminda da baya oyniyan varmis ama neyse secim sizin :P Thalion bu arada pisi sen misin ?
Mesaj tarihi:
evet o 4 server toplamındaki oyuncu sayısı ve bu arada turkler dıosun Caerleon Cluster'ında alb te ve midte turkler var
Killibury Cluster'ında Albion da ben ve 4 tane daha turk var Classicte bi kaç tane turk varmıs ole duydum bu sekilde yani
Mesaj tarihi:
Klasikte oynayan 3-4 Turk oldugunu biliyorum su anda. Gareth Hibdeler yanilmiyorsam. Normalde 9-10 kisiydik (hepimiz neredeyse stealtherdik) Ama artik is-guc vs. yuzunden 4-5imiz biraktik digerleri hala oynamakta yanilmiyorsam..
Mesaj tarihi:
us'te benım oldugum sunucuda baslıyacak olan olursa bi sekile yardım etmeye calısırım albion'da ingame Eezel merlin server'ı

[ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 19:48 tarihinde, Poaco tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dun yeni keep , tower ve bridgeleri tanittilar pendragonda ' yaklasik 800 kişi bg yaptik thidranki'de herkes lvl 50 tabi ayarlamislar cok eglenciliydi keepler falan dehset :D
Mesaj tarihi:

şans eseri bi tane almıstım o an arkadasa gondermek ıcın sole bişi var tek

keep'in midgardtaki hali dier halini goremedik cunku icerde 300 tane mid defans yapiyodu bi turlu almak nasip olmadı :D

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 02:08 tarihinde, Poaco tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
o kale thidranki faste mi? Öyleyse ne kadar değişmiş grafikler öyle. canım çok çekiyo oynamak ama sistem kaldırır mı falan bilmiyorum. Bir de çok az adam var gibi EU serverlarında. US serverlarda da Türkiye ile saat fakı olur diye düşünüyom. Aydınlatın beni yahu, 3 yıldır bi heves oynamayı bekliyom.

Kahrolsun WoW
Mesaj tarihi:
valla turkiye saatiyle ben us 'te oynarken hic sorun cekmiyorum sabahta girsem oglende girsem kapiscak adam var .. cunki us serverlarinda EU da oldugundan daha fazla EU player'i var..
Mesaj tarihi:
ayrica ekliyim EU'dan US serverlarina gecen 10 larca guild biliyorum bizim saatimize' gore populasyon iyi oluyo

ayrıca grafikler orda gordugunuzden cok cok daha iyi ben classic modelleri kullaniyorum combatta kasilmayim diye :)
daoc'un grafikleri aşmış durumda şu an.

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 03:00 tarihinde, Poaco tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...