Mina Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ne oldu Eu da oynuyanlarin hepsi birakti mi hic ses seda yok merak ettim....:) hala oynuyan kaldi mi merak ediyorum...
Half_Cow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 WoW geldikten sonra insanlar kayboldu. Bende de geri dönmek için heves kalmadı :-( Bu yüzden WoW'u sevmiyorum ben. Gerçi ek paketlerle oyun batırmış falan diyenler de var ama ben hala hayallerimde shrouded isles lı zamanlarla yaşıyom (ühühühü)
Poaco Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 us serverlarında hala 15 bin kişi kadar oynayan var ve oyun hala cok guzel aksine expansionlar ayri bi guzellik oldu iyiki geldi :)
rudyray Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 oynayan türklerin yarısı geri gelse o bile yeter ingilizceyi geçtim yakında ventte italyanları dinlemekten italyancada öğrenicem türkçe konuşmak istiyorum ve anlaşılmak:)
Half_Cow Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 said: yukleyip tekrardan oynayasım var ya aynen ya kaç kere elim gitti o kutuya da geri koydum. Bi ortam olsa bir de 3 yıl önceki ortam var deseler dakka durmam gibi geliyo. EU serverlarıa bakıyom 300-500 kişi görünüyo :(
Thalion Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Aynen, geçenlerde bende bi yeltendim, alayım dedim tüm expansion'ları. Online oyuncu sayısını 250 görünce vazgeçtim.
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 gunde 2-3 saat hala oynuyorum ama free serverda insta 50 herkezi beklerim 300 kisi durmadan emainde fg vs fg kapisiyor heh.Simdi free shard reklami yapmiyorum.Sadece daocun olmedigi bi tek yer burasi kaldi demeye calisiyorum.Ha US serverlarinin bir kisminda da baya oyniyan varmis ama neyse secim sizin :P Thalion bu arada pisi sen misin ?
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 valla eu yu bilmemde US cok iyi durumda :) gorundugu uzere
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Turkler cogunlukla hangi serverda hani bi sans baslarsam kazara yanlis bi serverda olmasin ..
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 @Poaco: şimdi orda Killibury cluster diyor 1000küsür adam var diyor. Yalnız altındaki serverlar nedir onu anlamadım. 4 server birleşti anlamına mı geliyor?
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 evet o 4 server toplamındaki oyuncu sayısı ve bu arada turkler dıosun Caerleon Cluster'ında alb te ve midte turkler var Killibury Cluster'ında Albion da ben ve 4 tane daha turk var Classicte bi kaç tane turk varmıs ole duydum bu sekilde yani
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Klasikte oynayan 3-4 Turk oldugunu biliyorum su anda. Gareth Hibdeler yanilmiyorsam. Normalde 9-10 kisiydik (hepimiz neredeyse stealtherdik) Ama artik is-guc vs. yuzunden 4-5imiz biraktik digerleri hala oynamakta yanilmiyorsam..
Poaco Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 us'te benım oldugum sunucuda baslıyacak olan olursa bi sekile yardım etmeye calısırım albion'da ingame Eezel merlin server'ı [ Mesaj 31 Temmuz 2007, Salı - 19:48 tarihinde, Poaco tarafından güncellenmiştir ]
Thalion Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mina benim ben :) geçen fotolara bakarken durglag'la benim koltukta sabahlamış halini gördüm de kulaklarınızı bi çınlattım :)
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 dun yeni keep , tower ve bridgeleri tanittilar pendragonda ' yaklasik 800 kişi bg yaptik thidranki'de herkes lvl 50 tabi ayarlamislar cok eglenciliydi keepler falan dehset :D
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bir kac ss varsa koyar misin merak ettim simdi ?:P Pisi ozlettin kendini be,kendine iyi bak...
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 şans eseri bi tane almıstım o an arkadasa gondermek ıcın sole bişi var tek keep'in midgardtaki hali dier halini goremedik cunku icerde 300 tane mid defans yapiyodu bi turlu almak nasip olmadı :D[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 02:08 tarihinde, Poaco tarafından güncellenmiştir ]
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 o kale thidranki faste mi? Öyleyse ne kadar değişmiş grafikler öyle. canım çok çekiyo oynamak ama sistem kaldırır mı falan bilmiyorum. Bir de çok az adam var gibi EU serverlarında. US serverlarda da Türkiye ile saat fakı olur diye düşünüyom. Aydınlatın beni yahu, 3 yıldır bi heves oynamayı bekliyom. Kahrolsun WoW
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 valla turkiye saatiyle ben us 'te oynarken hic sorun cekmiyorum sabahta girsem oglende girsem kapiscak adam var .. cunki us serverlarinda EU da oldugundan daha fazla EU player'i var..
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ayrica ekliyim EU'dan US serverlarina gecen 10 larca guild biliyorum bizim saatimize' gore populasyon iyi oluyo ayrıca grafikler orda gordugunuzden cok cok daha iyi ben classic modelleri kullaniyorum combatta kasilmayim diye :) daoc'un grafikleri aşmış durumda şu an. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 03:00 tarihinde, Poaco tarafından güncellenmiştir ]
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 hemen sıcak bı ss daha koyalım dartmoor'da quest için mini dragon keserken..
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 cabalistin pet yillardir gariban ayni.
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 options'taki modellemeri degistirdiginda cok daha uber bisi oluyo o pet ama oda uber bi pc istiyo tabiki :)
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 benim laptopta, 1.70 ghz celeron m 896mb ram 128mb ati x200 ekran kartı var. Oyunu bu görüntülerle rahat oynayabilir miyim?
Öne çıkan mesajlar