Mavi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Palit GeForce 7600 GS Sonic isimli yeni ekran kartı aldım. Kutusundan çıkan güncel sürücülerini kurdum. Ancak bs playerde film izlemeye çalıştığımda film açılmıyor ve bilgisayar çok kasılıyor. ctrl alt del zor yapabiliyorum. ve işlemi sonlardır diyorum bunları yapmam toplam 5 dk falan sürüyor. Sorun nerde olabilir ? Başka sürücü kurdum ondada yaptı. Bs playeri silip tekrar kurdum yine aynı sorun. Var mı böyle bir sorun yaşayan ve çözmüş olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yine çalışmaz ise geri götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 media player'ı güncelle. Ne alaka diye sorma, ben öyle yaptım çözdüm sorunu. Ati'nin sitesinde divx ile ilgili sorunlarla ilgili ilk çözüm bu idi. Ha ati ha nvidia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 format atmıştım codec kurmadım. akılsız başım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar