Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kazanınca bizi diskoya plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 adam gibi giyinip git sunuma, sacini basini tara. hadi cocuuum basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 TV'ye çıkarsan Paticik'e selam vermeyi unutma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 paticik tshirti ile çıkıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 chem büyük ödülü kazanırsan bizi de görücen dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 chem'in projelerini satıyorum!! chemden önce katılıp yarışmayı kazanabilirsiniz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kemıkıl kazanmazsan patiyi bırakıorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: paticik tshirti ile çıkıcam sanırım süper olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Sunuş işin yarısı bunu unutma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 katılmasan üzülürdüm valla, helal. GAZAN MÜBAREK OLSUN ÇOCUM!1ARKANDAYIZ!! *arkaya bi çevirir kafayı...boş...* :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yürü be.. trafalgar manyaı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 büyük ödülü "madness! this is invention" diyip jüriyi pataklayan tekmeatarla ben kazanacağım.. chemical mış.. tekmelerim çocuk seni!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ağır sanayi hamlenle falan katıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Ahah son iki mesaj süper yalnız. Olm Kemikıl, yaparsın sen, ciddiye al, iyi bir sunuş yap kralını tanımam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 grafiğe sunuma yardım gerekiyosa söle el atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 eleme yarın..hadi kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Bugün kayıta gittim, çok başvuru varmış, benimki de diagram halinde olduğu için eğer adamlar gerçekten yazdığım kısa anlatımı okuyup beyenmezse ön elemelere katılmam zor çünkü 1000 e yakın başvuru varmış. 19 Mayısa tekrar ön eleme var ona katılırım sanırım belki bir prototip bile geliştirilebilir o zamana kadar. Yarın genede gelin diyorlar, yol kısa olsa daha güzel olurdu. Akşam gelin gelmeyin diye arıyabilirlermiş. Hayırlısı ne ise o olsun bence yani yarışmayı kazanmam çok zor benim derdim şöyle bir ön elemeye girmek bi televizyonda görünmekti eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Yani evet kazanma ihtimalin yok ama önemli olan yarışmak :) Endüstriyel tasarımcılarla başedemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Olayı anlatayım çağırmadılar ön elemeye bizim okulda 15 yaşlarında bi çocuk vardı, tahta silgisi fikri ile katılmış, silgi tahtanın altına ve üstüne takılan çubuk gibi bi silgi tek hamlede siliyor, bu elemanı çağırmışlar. Benimki iş güvenliği ile ilgiliydi ama çağırmadılar. İşin komiği, bu çocuğa projesinde yardım etmiştim ben nasıl yaparsınız hangi malzemelerle nereden diye. Hayat adil değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 said: silgi tahtanın altına ve üstüne takılan çubuk gibi bi silgi tek hamlede siliyor e bunun sağ sol versiyonu bizim okulda var?? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 zaten var evet ama yaptı ve katıldı ön elemeye daha önce yapılmış bir fikir ile bundan hayat adil değil zaten. Ya ne biçim eleme yapıyorlarsa anlamadım ki ben adamlar rasgele seçiyor sanırım başvurulardan. [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 02:28 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 boşver sağlık olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Boşver chem hayat devam ediyor, projelere devam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 geçmiş olsun... bu ülkede adalet aramak zaten mantıksız bişe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Otomatik ön eleme yapan, yapay zekaya sahip bir bilgisayar çipi yap sen bundan sonra. ama bir de bug ekle, senin katıldığın bütün yarışmalardan seni çıkarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar