Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Mucite katıldım

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Bugün kayıta gittim, çok başvuru varmış, benimki de diagram halinde olduğu için eğer adamlar gerçekten yazdığım kısa anlatımı okuyup beyenmezse ön elemelere katılmam zor çünkü 1000 e yakın başvuru varmış.
19 Mayısa tekrar ön eleme var ona katılırım sanırım belki bir prototip bile geliştirilebilir o zamana kadar.
Yarın genede gelin diyorlar, yol kısa olsa daha güzel olurdu. Akşam gelin gelmeyin diye arıyabilirlermiş. Hayırlısı ne ise o olsun bence yani yarışmayı kazanmam çok zor benim derdim şöyle bir ön elemeye girmek bi televizyonda görünmekti eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

Olayı anlatayım
çağırmadılar ön elemeye
bizim okulda 15 yaşlarında bi çocuk vardı, tahta silgisi fikri ile katılmış, silgi tahtanın altına ve üstüne takılan çubuk gibi bi silgi tek hamlede siliyor, bu elemanı çağırmışlar.
Benimki iş güvenliği ile ilgiliydi ama çağırmadılar.
İşin komiği, bu çocuğa projesinde yardım etmiştim ben nasıl yaparsınız hangi malzemelerle nereden diye.

Hayat adil değil
Sosyal ağlarda paylaş

zaten var evet ama yaptı ve katıldı ön elemeye daha önce yapılmış bir fikir ile
bundan hayat adil değil zaten.

Ya ne biçim eleme yapıyorlarsa anlamadım ki ben adamlar rasgele seçiyor sanırım başvurulardan.

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 02:28 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...