BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Arkadaşlar ne yapın edin bu seriyi okumayın. Vallahi paranıza yazık. Ben bukadar kötü bir senaryo, bukadar kötü içerik,anlatım vs vs. görmedim. Şu anda 2. Seri olan Siyah Yol'u okuyorum ve resmen okurken sıkılıyorum. Sanırım devam etmiyicem. Death Gate'den sonra Tek kelimeyle "İğrenç" Geldi.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ticari seri hocam bunlar,gerçi zevk alanlar var (diablo fanları) fakat diğer frp severlerin almasını tavsiye etmem.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 herkezin zevki farklı tabi diablo fanı olarak bence 1. kitap bartucun mirası güzeldi 2. kitap siyah yol fena değildi birincisi kadar güzel olmasada sıkılmadan okudum 3. kitaba daha başlamadım ama hayal kırıklığına uğradım ben 3. kitapta diabloyu bekliyordum pis yazar :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 11 September 2003 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bende Diablo oyununun Fanıyım ama Kitabı çok kötü geldi. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama yinede Kötü be abi :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ewet bande thesilver e katiliom 1 güzeldi 2 de güzeldi ama 3 okumadım yanlız tek sorun birbirinden farklı hikayelere sahip olması seri demek zor gibi[hline]ŞEREFİM YAŞAMIMDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ben ilk kitabı okuyup tövbe ettim, Diablo kitaplarına... Cidden kötü, hiçbirşey edinmedim kitaptan. Ne hayal gücümü gelişletti, ne de doğru düzgün zevk aldım, sadece bitsin diye okudum. Zaten oyun ile pek bi alakası yoktu benim okuduğum kadarıyla...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Evet çok kötü gerçekten. Oyundaki sadece yer adlarını kişi adlarını falan kullanıyo oda bazen. Çoğu yerini değiştiriyo falan. Yeni isimler veriyo oraya. Bıraktım bende okumuyorum şu andan itibaren.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Her ne kadar kitap oyundaki yer ve kişileri kullanıyo deseniz de aslında tam olarak öyle değil. Tamam, kitap ticari amaçla yapılmış o bariz bir gerçek ama hikayeler hiç de öyle uydurma yada sadece yer adlarını kullanan hikayer değil. Neden? Çünkü bu hikayeler diablo oyunlarının geçtiği "Sanctuary" dünyasını anlatan hikayeler. Hikayeleri yazarken dünyadaki mevcut efsaneleri anlatmak yerine o efsanelere dayanan hikayeler yazmayı daha uygun görmüşler ki bence daha mantıklı bir davranış olmuş. Mesela ilk kitapta Vizjerei büyücüleri arasında geçmiş olan bir savaşın ve bu savaşın esas kahramanları olan Bartuc ve kardeşinden bahsediliyor. Tabiki çoğumuz oyunu korsan alıp oynadığımız için oyunun kitapçığını okuyamıyoruz. Ve oyunu oynayanların çoğu da oyundaki konuşmaları okumadan geçtiğinden oyunun hikayesini de sadece videolara dayandırabiliyor. Oysa o kitaplarda anlatılanların çoğu oyunu alıp oynamış birisi tarafından bilinen şeyler... Yani kitabı beğenemiyorsunuz çünkü kitap oyunda yada öncesinde olmuş olayları anlatmıyor. Bildiğinizi varsaydığı bilgiler üzerine yazılmış yeni bir hikayeyi anlatıyor. Peki kitap güzel mii? Mükemmel değil ama kötü de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ilk kitaba kötü dediyseniz valla bilemiycem. çünkü bunun kadar güzel hikaye yazan çok az yazar gördüm. adam gayet oturaklı mantıklı yazmış. ayrıca bir sonraki adımı asla tahmin edemiyorsunuz, çok merak ediyorsunuz. Siz belki Diablo oynarken Tyrael ve Diablo gördüğünüz için habire, bu kitaplarda da o karakterleri görmediğiniz için direk kötü damgası koyuyorsunuz belki ama, Richard A. Knaak'a haksızlık etmeyin. Adam çok iyi hikaye yazıyor...[hline]I will crush yar bones!!! garrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Durun Bakalım Hepinizden Daha iyi Diablo ve Dünyasını bilen biri olarak konuştum ben. Direk Bilmiyen adam damgası koymuşsunuz. Ayrıca 1. Kitapda ne yapılcağı belli olmuyo demiştiniz Ben daha Kitabın ortalarında Tahmin etmiştim sonunu ve aynende öyle çıktı. Hiç de begenmedim 1. kitabı 2. ye devam edicem yarılarındayım. Ama Siz Bunları Bitirdikten sonra gidinde okumadıysanız bi Death Gate okuyun ondan sora "Hede Hödö" Yaparsınız burda.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 büyüksün ![hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 +1 ehehe[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Death Gate serisi ile Diablo romanlarını neden karşılaştırma gereği duydun anlayamaım açıkcası. Death Gate ezer geçer elbette. Bilim kurgu ve fantazi öğeleri içerenen ve bunu mükemmel bir şekilde harmanlayan kitaplardan biridir. Eğer Death Gate ile Diablo romanlarını karşılaştırıyorsak o zmn FR yada DL kitapları ile niye karşılaştırmıyoruz. Hatta karşılaştırılması gereken bir kitap varsa o da FR yada DL serileri olabilir. Ayrıca diablo dünyası hakkında yeterli bilgiye sahip olup da bu kitapları okuyacak olanlar kitapları mutlaka beğenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Death Gate'in Anlatımı Hikayesi Senaryosu Her yönüyle iyi bu seriden. Kimi beğenir kimi beğenmez Elbette Biraz Anlıyanlar Beğenmicektir Bu seriyi![hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 2. Kitapta okadar hata varki çevirmenler bi kere rezil Türkçeyi katletmişler Bazı Kelimeler Aynen Şöyle geçiyor Daha yerine "Daa" Söylüyorum yerine " Söylüyom" Hadi Gidelim yerine "Hade Gidek" Abartı değil aynen böyle.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Ayrıca benim amacım başta kesinlikle Death Gate'le kıyas yapmak değildi. Ama bi kaç kişi gelip güzel diyince, güzel kavramını biraz açıklamak istedim Death gate'i örnek vererek okadar.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 margaret weis yazmış death gate'i tabii ki ezer geçer. ama bu demek değildir diablo 1. kitap kötü. kötü değil tersine süper. çünkü onu yazan adam dragonlance'in de birçok iyi kitabını yazmış (mesela huma ve kaz'ın kini)[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar