forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 son zamanlarda baya bir hdd im yandı, patladı şeklinde şeyler duyuyorum bir yere vurmassak, güneşte bırakmassak, hasta etmessek, voltajını bozmassak bizi üzer mi yine bu manyetik şeyler ve max. ne kadar dayanır ortalama kullanım şartlarında dvdlerden takma, çıkarma, takılma, çizilme olaylarından dolayı nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ben 20gb hddyi 6 yıl kullandım sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Ne üzerinde çalıştığına bağlı. Ben hayati öneme sahip olduğunu düşündüğüm her dosyayı cd ye ve SD karta yedekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 2gb harddiski 12 senedir kullanıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 maşallah fistan =) nazar değmesin. benim hddler max. 3-4 yıl idare ediyor :P bendemi sorun var anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 hdd lerin belirli bi dönme limitleri var(ya da belirli bi saat limiti). ama ne kadar olduğunu unuttum (database dersinde öğrenmiştik bunu).. onu günlük kullanıma bölerseniz hdd nin ömrü ortaya çıkıyor.. ama hepsini unuttum ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar