Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl oynuyacağız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@arcane:
1-uninstall
2-http://www.wepla.com burdan 44mb civarı olan server girme dosyasını indiriyosun, çalıştırıyorsun- indirmek için üyelik lazım benimkini kullanabilirsin öm den atıorum
3- nedankonun mesajındaki dosyayı indiriyosun, w3l.exe atıyosun klasöre, w3lh.dll yi ise atmıyorsun, reg dosyasına çift tıklayıp çalıştırıyorsun
4-paşa paşa oynuyosun.

uninstall etmeden de olabilir belki bunlar ama uninstall edersen garanti

bide 1.20c uygun crack bulman lazım galba onu bilemicem ben de orj var

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 21:39 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
şimdi arkadaşlar orjinalde full patch'le girebilirmiyiz ? yoksa wepla'yi da çekmek gerekli mi ? Wepla'nin geçen sene ki dosyaları duruyor bende galiba onlar olur mu ?

Birileri toplayıp tek dosya halinde buraya atsada biz direk uğraşmadan buradan direk girsek ya da ?

:D
Mesaj tarihi:
forumda acc icin sms aktivasyonuna gerek yok galba =)
aqu ve neda attim size benim accyi lazımsa =)

[ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 08:50 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Upload edin şu dosyayı pls, biri 1.20c'yi indirin diyo kaynak yok, biri wepla diyo telefonla sms'le uğraşıyoruz, zaten kim yazdıysa o w3l.exe'yi w3 kalsörüne atmamız gerektiğini kırıcam kafasını, cd'yi de bulamıyorum...
Mesaj tarihi:
neden kiriyosun ki kafami :)

Setup dosyasi yapicam, ama bu aralar yogunum bakamiyorum pek bu tip islere bos bi animda tamamlicam.. Birde warcraft cekmem lazim boyle baskasina sorarak olmuyo benim bilg. de kafayi yedi bi suru oyun progam yuklemekten.. Birde forum ayagina kendi islerimide cok salladim, o yuzden bir sure istekte bulunmayin reca edecem, zamanla rayina oturur :)
Mesaj tarihi:
Hamachi'den devam o zaman bir süreliğine...

nedanko, dosyaların hepsini attım wc'dosyasına, hata verdi, backup yapmayı da düşünmedim "bi bildikleri vardır illa ki" diye, oyun patladı =)
Mesaj tarihi:
Ya ben manual da ne yaziosa onu dedim, ben warcraft i bile yuklemedim sorun oradan cikti, pardon bunun icin.. her oyunu yukleyemiyom kasio bilgisiyari yer yok hede hodo falan fistan edi budu.. ama yuklicem..

birde server nasi gitti gece ya, ilginc loglara bakmam gerek..
  • Yeni Oluştur...