Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Starcraft Sunucusu Acilmistir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buradan starcraft registry dosyasini indiriyorsunuz ve sisteminize ekliyorsunuz. Ardindan starcraft'i calisitirp battle.net uzerinden paticik sunucularina baglaniyorsunuz.

Yasadiginiz sorunlari bu baslik altinda bildirirseniz yardimci olmaya calisacagim..

Iyi Eglenceler!
Mesaj tarihi:
girmiyor =)))

Orrjinal sc m yanımda değil ondan copy yükledim.Belki de ondan girmiyor olabilir

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 01:43 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Orjinal olup olmamasından değil. Nocd crack mi var lopeth? Bi de sil yeniden yükle, storm.dll sapıtıyor bazen crack varsa ya da patch yüklerken.
Mesaj tarihi:
Ya bu oyunu da kurdurdunuz bana.
Paticik online oyun olayını canlandırdı sdffdsf

Bi de herkes hangi patchi kullanıyo? Ona göre indirelim. Giren varsa tabi.

[ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 20:07 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Bugün birkaç arkadaşı getirdim servera ama kurulan oyuna bağlantıda sorun var sanki. Oyunu kuranın latencysinin çok olduğunu söylüyor ve giremiyoruz :/. 4 farklı kişide denedik olmadı. Latencylerde sorun yok lobbyde 1 yeşil hatta 0, arkada download yok birşey yok :)
Mesaj tarihi:
adsl nin ibnelikleri olabiliyor bazen, ip çakışması mıdır nedir bazen oyundakilerden birisiyle diğeri sorun yaratıyor deli lag oluyor. bnet de bile böyle.
  • Yeni Oluştur...