nedanko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Buradan starcraft registry dosyasini indiriyorsunuz ve sisteminize ekliyorsunuz. Ardindan starcraft'i calisitirp battle.net uzerinden paticik sunucularina baglaniyorsunuz. Yasadiginiz sorunlari bu baslik altinda bildirirseniz yardimci olmaya calisacagim.. Iyi Eglenceler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 girmiyor =))) Orrjinal sc m yanımda değil ondan copy yükledim.Belki de ondan girmiyor olabilir [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 01:43 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Hmm alla alla dakka bir gol bir :) Ne hatasi aliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Başka serverlarla sorunum yok. (Fortas scturk felan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Gecen huun denedi girdi, hmm belki onun ki orjinaldir.. Bi inceleyeyim bakayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Orjinal olup olmamasından değil. Nocd crack mi var lopeth? Bi de sil yeniden yükle, storm.dll sapıtıyor bazen crack varsa ya da patch yüklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 tekrar yükledim yine girmedi + 1.14 ü yükledim felan o zaman da girmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Şu dakika denedim girdi, hatta 28 acc. olmuş açılan. lopeth, format falan dene ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 küserim ama hala giremiyorum =(( [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 19:22 tarihinde, Lopeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 orjinal serverlara girmekte bir sorun yaşar mıyım bunu kursam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Yaşamazsın. pati reg dosyasında 4 blizz serverının da girdisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yapamadım malesef :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 brood war yuklememiz gerekiyo mu, ya da soyle soyleyeyim yuklesek de yuklemesek de girebiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Yüklemesen de kanala girebilir, orjinal oyunu oynayabilirsin. Sadece Broodwar maçlarına katılamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Ya bu oyunu da kurdurdunuz bana. Paticik online oyun olayını canlandırdı sdffdsf Bi de herkes hangi patchi kullanıyo? Ona göre indirelim. Giren varsa tabi. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 20:07 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 1.14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 tebrikler hem sc hem warcraft serverlari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 hala giremedim ben heheeh =) fortas dayım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 57 acc olmuş; ama kimseye rastayamadım henüz. Turnuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Bugün birkaç arkadaşı getirdim servera ama kurulan oyuna bağlantıda sorun var sanki. Oyunu kuranın latencysinin çok olduğunu söylüyor ve giremiyoruz :/. 4 farklı kişide denedik olmadı. Latencylerde sorun yok lobbyde 1 yeşil hatta 0, arkada download yok birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 adsl nin ibnelikleri olabiliyor bazen, ip çakışması mıdır nedir bazen oyundakilerden birisiyle diğeri sorun yaratıyor deli lag oluyor. bnet de bile böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 gelcem bende tekrar yukliyimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bende giremiyorum nası girdi girenler? bu configle bi sürü servera baglanıyor halbuki v 1.14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 no-cd crack mi var? Server çalışıyor, 78 acc olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar