Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Warcraft 3 Sunucusu Acilmistir (Sunucu kapalı)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eurobattlenet pvpgn'den oynayan biriyim, ama quitterı falan illallah getirtti, ancak orda da bir clanım var komple çıkmak istemiyorum.

Hem pvpgn'de hem de paticikte oynamanın bir hal çaresi var mıdır arkadaşlar?
Mesaj tarihi:
Bir de regedit dosyası mı ne onu çalıştırman lazım,
battlenet seçenekleri gibi birşey var ya, büyüteç şeklinde duruyor. Orda paticik serverını görebiliyor musun?
Mesaj tarihi:
1.20c ile çalısıyor, eurobattlenet oyuncusu isen çalıştırmanın yolu benim yaptığımı yapmaktır.

warcraftını herşeyiyle başka klasöre kopyalayıp oyunu 1.20cye düsüren patchi yeni directory'e göre çalıştırırıp, iki adet warcraft ile hem eurobattlenet hem pati hem weplada oynayabilirsin.
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya şimdi 13 sayfayı okumadım eğer varsa o aralarda sorumun cevabı kusra bakmayın tekrardan sorduğum için. Mac'de dota oynuyorum ben. Pati sunucusuyla buradaki arkadaşlarımla birlikte oynamak için ne yapmalıyım? Topiğin başında yazan klasördeki .exe dosyalarını çalıştıramıyorum çünkü mac'de.

Frozen throne versiyonum 1.20c, 6.60'ı da bugün indirdim.

Şimdiden teşekkürler.

edit:typo
Mesaj tarihi:
bende 13 sayfa okumadım ve başka türlü birşey sorucam. Hayatımda hiç DOTA oynamadım (bakmayın öyle böm böm oynamadım lan işte) ve oynamak istiyorum (LAN OYNAMADIM İŞTE NE BAKIYONUZ!) warcraft 3 oynamıştım az buz bişey. wc ile pek alakamda yok açıkçası (7-8 aylık bi WoW dönemim var bide) ama DOTA'yı çok merak ettim. Şimdi;

benim dota oynamak için neye ihtiyacım var?

1 adet Warcraft 3
1 adet Warcraft 3 frozen throne sanırsam

sonrasında nedir ihtiyaçlar? wc3 hangi versiyona yükseltilecek, frozen throne kaça yükseltilecek, sonra ney indirilecek, dota mod'unu nerden indiricem linkler halinde buraya veya ÖM'den farketmez, iletirseniz acayip mutlu olurum.
Mesaj tarihi:
ZaugnaKhaldun said:
2 gün önce tekrar yüklerken aynı fasıllardan geçtim, sorun yaşamadım; o yüzden kendi yaptığım şekilde anlatıyorum.

Öncelikle indirilecekler

Patch dosyası
Paticik Reg Dosyası

Şimdi sırasıyla,

1-) Warcraftı yüklüyorsunuz

2-) Frozen Throne'u yüklüyorsunuz.

3-) Çektiğiniz patch dosyasını çalıştırın, o sizi zaten yönlendirecek setupın sonuna kadar. En sonlarda bir yerde "xxx dosyasındaki bilgiyi kayıt defterine eklemek istiyor musunuz?é diye soracak. "Hayır" diyin ona, sonra da setup bitsin.

4-) Pati reg dosyasını bir yere unzipleyin, çift tıklayın, gelen ekranda da evet diyin.(reg dosyası dışındakilere ihtiyacınız yok, klasörün içine falan atmayın, sadece regi çalıştırcaksınız)

5-) Warcraft'yı yüklediğiniz klasörde "w3l" diye bir exe dosyası olması lazım artık. O dosya ile oyunu çalıştırıyorsunuz. Server zaten otomatik olarak seçili, Battle.Net tuşuyla bağlanıyorsunuz servera.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareBlizzard EntertainmentWarcraft III

buraya gel
orda battle.net gateway var ona tıkla
altta paticik IP si var 212 ile baslayan onun yerine yeni IP yi yaz kaydet
tamamdır.
  • Yeni Oluştur...