kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 son patch değilse diğer serverlara giremem sanırım
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Dotada farketmiyor çünkü.Bu serverda da sadece az sayıda insan dota oynuyor o yüzden bi sorun yok. ki kimse uğraşmak da istemiyor..
Truwan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 eurobattlenet pvpgn'den oynayan biriyim, ama quitterı falan illallah getirtti, ancak orda da bir clanım var komple çıkmak istemiyorum. Hem pvpgn'de hem de paticikte oynamanın bir hal çaresi var mıdır arkadaşlar?
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 1.20c yazıyor altta fakat oyuna giremiyorum , serverlarmı kapalı ? unable to connect diyor hata olarak
Truwan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Bir de regedit dosyası mı ne onu çalıştırman lazım, battlenet seçenekleri gibi birşey var ya, büyüteç şeklinde duruyor. Orda paticik serverını görebiliyor musun?
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 1.23 ile çalışır mı? yoksa weplaya uyumlu olarak mı yapıldı? eurobattle oyuncuları olarak yayan kalmıyalım...
Truwan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 1.20c ile çalısıyor, eurobattlenet oyuncusu isen çalıştırmanın yolu benim yaptığımı yapmaktır. warcraftını herşeyiyle başka klasöre kopyalayıp oyunu 1.20cye düsüren patchi yeni directory'e göre çalıştırırıp, iki adet warcraft ile hem eurobattlenet hem pati hem weplada oynayabilirsin.
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 mantıklı teşekkürler. peki gün içinde pati sunucusunda ne kadar oyuncu oluyor?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 gun icinde oyuncu moyuncu olmuyor =) msnden adam topluyoruz, gunde 1-2 oyun donebilirsek anca donuyoruz.
Mourners Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 bende dosyanın icndekileri oyunun icine attım ama .dll hatı veriyor napıcam_?
madcow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Ya şimdi 13 sayfayı okumadım eğer varsa o aralarda sorumun cevabı kusra bakmayın tekrardan sorduğum için. Mac'de dota oynuyorum ben. Pati sunucusuyla buradaki arkadaşlarımla birlikte oynamak için ne yapmalıyım? Topiğin başında yazan klasördeki .exe dosyalarını çalıştıramıyorum çünkü mac'de. Frozen throne versiyonum 1.20c, 6.60'ı da bugün indirdim. Şimdiden teşekkürler. edit:typo
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 http://developer.berlios.de/docman/display_doc.php?docid=548&group_id=2291#mac adresine bakman lazim. 212.175.238.73 ip adresini sunucu olarak ekleyeceksin.
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bende 13 sayfa okumadım ve başka türlü birşey sorucam. Hayatımda hiç DOTA oynamadım (bakmayın öyle böm böm oynamadım lan işte) ve oynamak istiyorum (LAN OYNAMADIM İŞTE NE BAKIYONUZ!) warcraft 3 oynamıştım az buz bişey. wc ile pek alakamda yok açıkçası (7-8 aylık bi WoW dönemim var bide) ama DOTA'yı çok merak ettim. Şimdi; benim dota oynamak için neye ihtiyacım var? 1 adet Warcraft 3 1 adet Warcraft 3 frozen throne sanırsam sonrasında nedir ihtiyaçlar? wc3 hangi versiyona yükseltilecek, frozen throne kaça yükseltilecek, sonra ney indirilecek, dota mod'unu nerden indiricem linkler halinde buraya veya ÖM'den farketmez, iletirseniz acayip mutlu olurum.
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Warcraft 3 yüklüyorsun. Frozen Thoren expansion pack yüklüyorsun. Oynayacağın servera göre patch yapıyorsun pati için 1.20c :D
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 frozen throne'ı dediğin versiyona yükselttim ancak bi sorunum var. o versiyonun şeyini bulamadım.. şeyi.... şeyi işte ya :L sonuç olarak oyunu açamıyorum şu anda şeysiz :L
tunca Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ZaugnaKhaldun said: 2 gün önce tekrar yüklerken aynı fasıllardan geçtim, sorun yaşamadım; o yüzden kendi yaptığım şekilde anlatıyorum. Öncelikle indirilecekler Patch dosyası Paticik Reg Dosyası Şimdi sırasıyla, 1-) Warcraftı yüklüyorsunuz 2-) Frozen Throne'u yüklüyorsunuz. 3-) Çektiğiniz patch dosyasını çalıştırın, o sizi zaten yönlendirecek setupın sonuna kadar. En sonlarda bir yerde "xxx dosyasındaki bilgiyi kayıt defterine eklemek istiyor musunuz?é diye soracak. "Hayır" diyin ona, sonra da setup bitsin. 4-) Pati reg dosyasını bir yere unzipleyin, çift tıklayın, gelen ekranda da evet diyin.(reg dosyası dışındakilere ihtiyacınız yok, klasörün içine falan atmayın, sadece regi çalıştırcaksınız) 5-) Warcraft'yı yüklediğiniz klasörde "w3l" diye bir exe dosyası olması lazım artık. O dosya ile oyunu çalıştırıyorsunuz. Server zaten otomatik olarak seçili, Battle.Net tuşuyla bağlanıyorsunuz servera.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 .dll hatası veriyor. nasıl düzeltce bunu?
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 evet bendede veriyor dll hatası
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 wepla installer kurarsan çöözülüyor sorun. kur sonra bu topikteki dosyadan sadece .reg'i çalıştır.sonra w3l.exeden gir
princehektor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Calisiyorda adam yok ben baya acik olucam gun icerisinde isteyenle oynaris ;)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 yeni ip için yeni reg mi gerenk?
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 HKEY_CURRENT_USERSoftwareBlizzard EntertainmentWarcraft III buraya gel orda battle.net gateway var ona tıkla altta paticik IP si var 212 ile baslayan onun yerine yeni IP yi yaz kaydet tamamdır.
Öne çıkan mesajlar